Betöltés...

Napelemes karácsonyi fényfüzér hópehely alakú színes led izzókkal

Ár: 3.790 Ft

Napelemes karácsonyi fényfüzér hópehely alakú színes led izzókkal Ünnepi díszítésbe öltöztetnéd otthonod, vagy csak feldobnád kicsit a világítást? Varázsolj egyedi hangulatot lakásod, udvarod bármely pontjára ezzel a hópelyhes LED égősorral!Használatához nincs szükség hálózati áramra, a 6 méteres, vízálló izzósor napelemmel működik.A ki- és bekapcsolással sem kell vesződnöd, a hópelyhes izzósor sötétedéskor bekapcsol, és magától kikapcsol, ha fényt érzékel.Felrakhatod az ablakpárkányra, polcra, felfüggesztheted a falra, dekorációt készíthetsz az erkélyre, vagy a földbe szúrható állványát használva az udvart is díszítheted vele.
Vízálló adapterén választhatsz, hogy a folyamatosan világítson vagy villogjon.
Jellemzői:
Dekorációs LED izzósorSzíne: színes30 db, hópehely alakú LEDHossza: 700 cmNapelemmel működikFényérzékelős2 féle mód: folyamatosan világító és villogóHópehely alakú fehér izzókA hópelyhek átmérője: 4,5 cmzöld vezetékVáltoztatható villogó vagy folyamatos világításLeszúrható állvánnyalIzzó típusa LEDSzín TöbbszínűHasználat KültériTerméktípus Világító rendszerAnyag MűanyagHosszúság 7 mFunkciók Színek módosításaSzükséges elemek Nem szükségesekProgramok száma 1
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Napelemes karácsonyi fényfüzér hópehely alakú színes led izzókkal" című hirdetést látja. (fent)