Betöltés...

Napelemes dekorációs mikroledes fényfüzér, 100 LED, 10 méter

Ár: 2.490 Ft

Napelemes dekorációs mikroledes fényfüzér, 100 LED, 10 méter, melegfehér
Tegye ragyogóvá környezetét, miközben pénzt és energiát takarít meg! Kellemes, erőteljes fényű, látványos dekorációs világítás. Nemcsak a karácsonyi készülődéskor használható, hanem kiváló választás lehet egyéb rendezvények, például esküvők alkalmával is, valamint hangulatvilágításnak is tökéletes. 8 különböző programja miatt mindenki megtalálja a magának tetszőt! A füzér kb. 10 m hosszú, amelyen 100 LED helyezkedik el. Energiatakarékos, hiszen a füzér egy földbe szúrható napelemhez csatlakozik, így ragyogása közben nem az Ön áramát fogyasztja, hanem a nap energiája táplálja. Éppen ezért nem kell aggódnia, hogy mennyibe kerül majd a számla a csodálatos dekoráció miatt, hanem csak élvezheti annak gyönyörű csillogását. Díszítsen vele akár bent és helyezze a napelemet fényes területre, vagy használja kint, a napelemet és a panelt víztől védett helyen tartva és varázsolja el szomszédjait!
Tulajdonságok:
100 LEDHossz: 10 méterNapelem: 2V/100mA (monokristályos szilikon)Kapcsoló gomb: IgenTöltési idő: 8 óraVilágítási idő: Akár 10 óra (teljes töltöttség mellett)Szín: melegfehér

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Napelemes dekorációs mikroledes fényfüzér, 100 LED, 10 méter" című hirdetést látja. (fent)