Betöltés...

Műfenyő Coney Island 150 cm

Ár: 53.900 Ft

Műfenyő Coney Island 150 cm

A Dekortrend Coney Island nevű műfenyő hűen mintázza az erdei, idős fenyőket, kissé lefelé hajló ágai természetességet sugároznak.

Ágai sűrűek, ennek ellenére sok dísszel mutatnak igazán jól. Ez az amerikai stílusú műfenyő színes girlandokkal, masnikkal is díszíthető. A Coney Island műfenyő bármilyen lakásba illik, kisebb és nagyobb terekben is jól mutat.
A pántos ágkonstrukció segítségével gyorsan felállíthatod a karácsonyfádat.
Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?A Coney Island 2D és 3D ágakból áll. A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D esetleg tűleveleket tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők általában dúsak, tömörek.
Mit jelent a pántos ágkonstrukció?A pántos ágakat fixen szerelték a fa törzsére, ezért telepítéskor csak egyszerűen le kell hajtogatnod az ágakat és már azonnal díszítheted is a fát!

Miért fontos az ágak száma?Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.További információ

Cikkszám: KFB 095
Ágkonstrukció Pántos
Termék Kategória Kevert levelű műfenyő
Magasság 150cm
Ágak száma 1235db
Tartozék Karácsonyfatalp a csomagban.
Műfenyő talpa Fém


Fizetési mód: utánvétGarancia: 1 év

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Műfenyő Coney Island 150 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: