Betöltés...

Műfenyő Polymix 150 cm

Ár: 48.400 Ft

Műfenyő Polymix 240 Cm

A POLYMIX műfenyő 2D és 3D ágakból készült, külső ágai 3D levéllel készültek, tűlevelei szerteágazóak, az ágvégeken világosodnak. Ágvégei kissé szétnyílóak, így könnyen díszítheted a műfenyőd. A pántos ágkonstrukció segítségével gyorsan felállíthatod a karácsonyfádat.A POLYMIX klasszikus formájú műfenyő, így kis- és nagy terekben is elhelyezheted, a fenyőt 150, 180, 210 és 240 cm-es magasságban kínáljuk neked és családodnak.
Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?A POLYMIX 2D és 3D ágakból áll. A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D esetleg tűleveleket tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők általában dúsak, tömörek.
Mit jelent a pántos ágkonstrukció?A pántos ágakat fixen szerelték a fa törzsére, ezért telepítéskor csak egyszerűen le kell hajtogatnod az ágakat és már azonnal díszítheted is a fát!
Miért fontos az ágak száma?Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked. 

Ágak száma: 627Ágkonstrukció: pántosLábak: fémLevéltípus: 2D + 3D

 Fizetési mód: utánvét Garancia: 1 évA Vatera.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk, a megrendelés után 24 h belül a megrendelés meneténél megadott / e-mail címre küldjük.

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Műfenyő Polymix 150 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: