Betöltés...

Műfenyő Spectrum 150 cm

Ár: 48.400 Ft

Műfenyő Spectrum 150 cm
A SPECTRUM műfenyő a sötétebb fenyőfák közé tartozik. Kevert ágkonstrukciójából adódóan kifejezetten dús fenyő. A SPECTRUM műfenyő 2D, 3D és tűlevelekből készült, ez adja különleges formáját.
A SPECTRUM műfenyőt kis- és nagy terekben is elhelyezheted. A beakasztós ágkonstrukció segítségedre lesz, hogy könnyen felállítsd a karácsonyfádat. Díszítése során leginkább fényeket ajánlunk, a sűrű ágakon, gyönyörűen mutat valamely hangsúlyosabb LED füzér.
Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?
A SPECTRUM 2D, 3D és tűlevelű ágakból áll, ez a konstrukció adja a fa tömörségét. A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D, esetleg tűleveleket is tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők általában dúsak, tömörek.
Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?
A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során.
Miért fontos az ágak száma?
Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.
Ágak száma: 531Ágkonstrukció: beakasztósLábak: fémLevéltípus: 2D + 3D + tűlevél
 
Fizetési mód: utánvétGarancia: 1 év

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Műfenyő Spectrum 150 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: