Betöltés...

Fényfüzér jégcsap 36 LED 50 cm - meleg fehér

Ár: 4.390 Ft


KOMBINÁCIÓS LEHETŐSÉG - Ez az egyedi világítás tökéletes lehet karácsonyi dekorációként. LED fényekkel rendelkezik 8 jégcsapon, amelyek a hulló havat imitálhatják. A lámpák egyedi dekorációt alkothatnak bármely belső térben vagy kertben. A lámpák hálózati áramról működnek, így nem kell aggódnia az elemek cseréje miatt. A lámpák csatlakozókkal is rendelkeznek, így nagy szettekben is kombinálhatók. Ez különösen hasznos a házak vagy a kertben lévő nagy fák díszítésekor.
BIZTONSÁGOS AZ EMBEREK ÉS AZ ÁLLATOK SZÁMÁRA, MÉG NEDVES ÁLLAPOTBAN IS! - A jégcsapok egyik legnagyobb előnye a transzformátor, amely 240V-ról 6V-ra változtatja a feszültséget. Ez a feszültség teljesen biztonságos az emberek és az állatok számára, még nedves körülmények között is.
288 ENERGIATAKARÉKOS LED LÁMPA 8 MÉTEREN - Annak köszönhetően, hogy a lámpák LED-esek, kevés energiát fogyasztanak és nem bocsátanak ki hőt. Hosszú, 15 000 és 35 000 óra közötti élettartamuk is van. A dekoráció 288 LED-et tartalmaz 8 jégcsapon keresztül. Ez 36 LED-et jelent. A jégcsapokra jellemző a felülről lefelé tartó, lágy fényáramlás, amely tökéletesen imitálhatja a hulló havat.
VÍZÁLLÓ - a dekoráció IP44-es vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy védett az 1 mm-nél nagyobb átmérőjű idegen tárgyak behatolása és a minden oldalról érkező fröccsenő víz ellen. Tökéletes lehet otthonra vagy kertbe, hogy megvilágítsa a bejárati ajtót vagy a kertet.





MŰSZAKI ADATOK



Világítás típusa; LED
Fény színe: meleg fehér
Fény mérete: 3,5 x 0,5 m
A jégcsapok száma: 8
1 jégcsap hossza: 50 cm
Diódák száma jégcsaponként: 36
A diódák száma: 288
Vezetékek színe: átlátszó
Vízállósági osztály: IP44
Tápellátás: Hálózat; Teljesítmény: 3,6 W
Feszültség: 240 V / 6 V
Egy jégcsap mérete: 50 cm
Teljes hossz: 5,55 m
Súly: 0,220 kg
Súly a csomagban: 0,307 kg




Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Fényfüzér jégcsap 36 LED 50 cm - meleg fehér" című hirdetést látja. (fent)