Betöltés...

Karácsonyi koszorú, 40 cm, 3D műfenyőből, kúpokkal és hóval, zöld

Ár: 12.723 Ft


DEKORATÍV KARÁCSONYI KOSZORÚ AJTÓRA VAGY FALRA

Szín: zöld, piros, arany

Szélesség: kb. 10-11 cm

Koszorú átmérője: kb. 40 cm.

Belső átmérő: kb. 20 cm

A tobozok mérete: 7-9 cm

Anyag: műanyag

Darabszám: 1
A varázslatos karácsonyi időszak az az időszak, amikor sokan csillogó fényekkel vagy gazdagon díszített koszorúkkal díszítjük fel környezetünket. Azonban egyetlen ünnepi lakberendezés sem teljes egy bájos és elegánsan díszített koszorú nélkül. Ismerje meg koszorúnkat, amely nagyszerű ötlet a helyiségek ünnepi díszítéséhez!
TERMÉKÜNK ELŐNYEI:

egyedi, eredeti design
kiváló minőségű kivitelezés és tartós anyag
ideális dekoráció a decemberi ünnepekre
természetes gallyhatás (fa vagy karácsonyfa ágak)
intenzív, valósághű színek
Kész, gyors dekoráció mindenkinek, akinek nincs ideje saját dekorációt készíteni.
részben átdolgozhatod és saját koszorút készíthetsz belőle az alapján
kisgyermeke segíthet a háza feldíszítésében vele
házon vagy lakáson belül és kívül is használhatod
alkalmas karácsonyi ajándéknak szerettei számára
különleges hangulatot áraszt, bárhol is helyezzük el


FELNŐTTEKNEK ÉS GYEREKEKNEK
Az ünnepekre való felkészülés gyakran nagyon időigényes és sok elkötelezettséget igényel. Éppen ezért a koszorúk tökéletesek azok számára, akik a lehető legkevesebb erőfeszítéssel szeretnének karácsonyra dekorálni. Vagy esetleg szeretne egy bájos családi karácsonyi hagyományt teremteni, és a kicsikkel együtt feldíszíteni a ház vagy a lakás összes helyiségét ezekkel a koszorúkkal? Ez azért nagyszerű, mert a kínált dekoráció nem tartalmaz üvegelemeket, és teljesen biztonságos a gyermekek számára.

Karácsonyi koszorúnkat háza vagy lakása szinte minden helyiségének és minden szegletének nagyszerű és bájos díszeként használhatja. Felakaszthatja:

Az ajtóra
ablakra
a kandalló fölé
homlokzatra vagy kerítésre
az ingatlan bejáratánál lévő kapura

Továbbá:

tegye egy polcra vagy szekrényre
üljön a karácsonyi asztalra, gyertyákat helyezve belsejébe
sorakoztassa fel elemmel működő lámpáinkkal az egyedi hatás érdekében.
adja oda szeretteinek csodálatos karácsonyi ajándékként. Mindenkinek tetszeni fog, aki értékeli a kifinomult és szokatlan lakásdíszeket.

KARÁCSONYI VARÁZSLAT KÍVÜL ÉS BELÜL
Koszorúnk nemcsak beltéren, hanem kültéren is varázslatos karácsonyi hangulatot teremt: így a verandát vagy a verandát is feldíszítheti vele.
VÁLTOZTASD MEG A KOMPOZÍCIÓT, LÉGY MŰVÉSZ

Ez a koszorú érdekes alapot nyújt saját eredeti kompozíciójához. Díszítheti például ledfényekkel, gömbökkel, szalagokkal vagy aszalt gyümölcsszeletekkel. A lehetséges összeállítások száma szinte kimeríthetetlen, engedjen szabad utat a fantáziájának és kreativitásának!

Ezek a karácsonyi dekorációk varázslatos ünnepi hangulatot fognak terjeszteni a háztartásban és vendégeik körében. Bár nincs szükség további dekorációkra ahhoz, hogy mindenki kedvében járjon, esztétikai hatását fokozza, ha más dekorációk társaságában helyezi el. Ha gyertyák vagy karácsonyi fények mellé helyezi, a koszorú tovább sokszorozza a melegség és a családbarátság auráját. Varázsoljon karácsonyi varázslatot azzal, hogy eredeti módon díszíti fel terét ezzel a koszorúval és más bájos dekorációkkal!
A koszorú meleg színei és az egyes elemek szimbolikája lenyűgöző hangulatot teremt. Minden decemberi vendége örömmel fogja látni a bájos koszorút, amelyet a komódra helyez, vagy művészien felakaszt a verandára vagy az erkélyre. Koszorúink erőssége a precíz kivitelezés és a részletekre való odafigyelés. Az egyes ágdíszeket gondosan kézzel ragasztjuk, intenzív színük és sűrű tűeloszlásuk pedig fokozza egyedi dekorációnk esztétikai értékét. Karácsonyi díszeink kiváló minőségű fóliából készülnek. Ráadásul a koszorú úgy néz ki, mintha természetes gallyakból lenne fonva, ami nagyon élethűvé teszi!


Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Karácsonyi koszorú, 40 cm, 3D műfenyőből, kúpokkal és hóval, zöld" című hirdetést látja. (fent)