Betöltés...

Innr OGL 130 CG Kültéri Smart Globe lámpa bővítő

Ár: 30.140 Ft

Az Innr Smart Globe Light függő lámpa bővítővel a kert vagy az erkély ízlésesen és intelligensen megvilágítható. Ez a bővítő készlet egy lámpatestből és tartozékokból áll, amelyekkel a lámpatest felfüggeszthető vagy felállítható. A lámpatest akár 370 lumen fényáramot is produkál, dimmelhető, és a melegfehértől a hidegfehérig, vagy igény szerint akár színesen is világít. Vezérlése applikációval vagy hanggal történik. Ez a szett a külön kapható 3 darab Smart Globe világítótestből álló szett bővítése.

Műszaki adatok:
Energiahatékonysági osztály (A - G): GSúlyozott energiafogyasztás: 5 kWh / 1000 óraSmarthome-kompatibilitás: Alexa, Google Home, Homey, Philips Hue, Samsung SmartThings, ZigbeeFényszög: 260 fokDimmelhető : 100 és 1% közöttKompatibilis: a Siri Shortcuts funkcióval Protokoll: Zigbee LightLink Szélesség: 190 mmMélység/hosszúság: 190 mmTartozékok:
FöldtüskeFüggesztő hurokKábelekMegjegyzés: Ez a hosszabbító készlet csak a külön megvásárolható 3 darab Smart Outdoor Globe világítótestből álló készlettel együtt használható. Nem működik az Apple HomeKit és a Hue Entertainment funkciókkal (Sync). Az Innr termékek Zigbee hálózaton belüli vezérléséhez hídra van szükség, amely nem a csomag tartalma.

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Innr OGL 130 CG Kültéri Smart Globe lámpa bővítő" című hirdetést látja. (fent)