Betöltés...

Létrán mászó télapó LED világítással - 120 cm (BB-UTC)

Ár: 25.990 Ft

Fedezd fel a varázslatos Télapó kéményen LED világítással díszt, és add meg otthonodnak az ünnepi szezont jellemző vidámságot és hangulatot!

Miért érdemes a varázslatos Télapó kéményen LED világítást választani?
Vicces és kreatív dekoráció: Az öreg Télapó a kéményen történő mászásával mindenki arcára mosolyt csal, és a szomszédoknak is emlékezetes pillanatokat szerez. Hangulatot varázsol otthonod körül, és elindítja az ünnepi szezont.Esti varázslat: A dísz vízálló, és átlátszó műanyagból készült létrája LED világítással van ellátva. Az esti órákban varázslatos fényeket szór, amelyek igazi karácsonyi hangulatot teremtenek otthonodban. A fényárban úszó hold és csillag tovább fokozza a varázst.Kiváló minőség: A Télapó dísz létra és a vele együtt érkező elemek kiváló minőségűek és tartósak, így hosszú ideig szórakoztatják a családot és a látogatókat.
A varázslatos Télapó kéményen LED Világítás műszaki jellemzői:
Teljes hossz: 120 cmTápkábel hossza a létra aljától a villás csatlakozóig: 100 cmTélapó magassága: 60 cmTápellátás: 230V 50HzVízállósági besorolás: IP44
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az idei ünnepi szezon még emlékezetesebb legyen! A varázslatos Télapó Kéményen LED világítással dísszel otthonod különlegessé és vidám hellyé változik, ahol a család és a barátok együtt élvezhetik az ünnepeket. Vásárold meg most, és kezdj el készülni az ünnepi időszakra már most!

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Létrán mászó télapó LED világítással - 120 cm (BB-UTC)" című hirdetést látja. (fent)