Betöltés...

Adventi Collecta karácsonyi naptár kézzel festett Farm Life figurákkal

Ár: 13.053 Ft

Nyissa ki az ablakokat, és fedezze fel a napi meglepetéseket. A naptár haszonállatok figuráit tartalmazza. A megfelelően hajtogatott csomagolóelemek diorámát alkotnak.
Az adventi naptár a Collecta márka legújabb ajánlata.A 24 figurát tartalmazó naptárnak köszönhetően a gyerekek növelhetik állatgyűjteményüket.
Ez a játék nagyon vonzó  a kicsik  számára, türelmesre tanítja őket, mivel tudatában vannak annak, hogy minden nap kapnak egy figurát a naptárból.
Csomag méretei: 30.5 x 40 x 4 cm
Anyaga: kemény gumírozott műanyag


Mint minden Collecta figura, ez is lenyűgözi a gyerekeket a részletek pontosságával és a kivitelezéssel. A festék nem mérgező és ftalátmentes, és az adatokat a gyermekek biztonsága érdekében tesztelik. Figyelmeztetések és óvintézkedések az alkalmazással kapcsolatban!! 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára ellenjavallt. A játék/termék tartalmazhat olyan kis alkatrészeket, amelyek fulladásveszélyt jelenthetnek vagy lenyelhetők, vagy 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára nem megfelelő. A játékok/termékek csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Távolítsa el a játék/termék csomagolását, mielőtt gyermekének adná. Kérjük, felügyelje gyermekét a termék játék / használat közben. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a játékot/terméket tűztől; Tartsa távol a játékot/terméket magas hőmérséklettől és páratartalomtól.

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Adventi Collecta karácsonyi naptár kézzel festett Farm Life figurákkal" című hirdetést látja. (fent)