Betöltés...

Jéggolyó készítő forma - dekoratív jég készítő koktélokhoz, limonádéhoz, és más hűsítő italokhoz - 6 db-os szilikon forma tölcsérrel (BB-20989)

Ár: 5.490 Ft

A szilikon jéggolyóforma egy praktikus eszköz a kerek jéggolyók készítéséhez. Ideális választás a jeges italok szerelmeseinek, különösen a meleg napokon. A XXL-es golyóforma egyszerűen használható: csak töltse fel vízzel, és tegye a fagyasztóba. Néhány óra múlva a tökéletesen kerek jéggolyók elkészülnek. A formához tartozik egy tölcsér, amely segít a golyók teljes kitöltésében, hogy azok egészében jéggé válhassanak. A szilikon felső rész és a műanyag alsó kombinációja garantálja a tökéletesen kerekek maradó golyókat, és megvédi azokat a kiömléstől és deformálódástól. A szilikon anyag tartós és könnyen használható. A szilikon jéggolyóformával sokféle alakú és színű jégkelyheket készíthetünk, ami egyedivé és kreatívvá teszi a konyhát. A termék műszaki adatai: szín: fekete; anyag: szilikon; méretek: 22 x 15 x 6,5 cm; súly: 298 g; csomagolással együtt: 303 g. Az előnyei közé tartozik, hogy újrafelhasználható, megakadályozza a víz túlfolyását, tökéletesen kerek golyókat készít, XXL méretű, a tölcsér a csomag része, és könnyen tisztítható. A termék jellemzői: újrafelhasználható túltöltés elleni peremmel rendelkezik tökéletesen kerek golyókat készít nagy méret tölcsérel szilikonból készült rugalmas, jól illeszkedő elemek 6 golyóhoz könnyű tisztán tartani Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=pcLHg6P_qac

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Party (szülinapi, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Jéggolyó készítő forma - dekoratív jég készítő koktélokhoz, limonádéhoz, és más hűsítő italokhoz - 6 db-os szilikon forma tölcsérrel (BB-20989)" című hirdetést látja. (fent)