Betöltés...

Praktikus szilikon jégkocka készító és adagoló gyémánt alakú jégkockákhoz - készíts menő jégkockákat bármely bulira (BB-21269)

Ár: 4.990 Ft

Fedezze fel a gyémánt formájú jégkocka készítő csodáját - egy olyan terméket, amely magával ragadó és elegáns. A gyémánt kockák nemcsak lenyűgözőek, hanem fantasztikusan mutatnak egy pohárban is. Az általunk kínált kézi jégkészítővel készült kockák feldíszítik az asztalát egy bulin vagy összejövetelen. Ez a kézi jégkészítő kifejezetten arra tervezték, hogy egyszerre 18 gyémánt alakú jégkockát fagyasszon be. Ez a folyamat jelentősen megkönnyíti az jégkockák előkészítését, és időt takarít meg. A megfagyott jégkockákat könnyedén és gyorsan kiöntheti az ice makerből, ami kényelmes fogantyúkkal rendelkezik, hogy segítsen Önnek ebben a feladatban. A készülék szilikonból készült, ami tartós, praktikus és rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé. Ráadásul a szilikon formájával, alakjával és színével is meglephet bennünket, és rengeteg fantáziát és szokatlan ötletet hoz a konyhánkba. Műszaki adatok: Szín: Szürke / Fehér Anyag: Szilikon / Műanyag Összecsukott forma méretei: 21 x 11.5 x 5.5 cm Kinyitott forma méretei: 21 x 11.5 x 9.5 cm Súly: 270 g Súly a csomagolásban: 275 g A termék jellemzői: Szín: Szürke / Fehér Anyag: Szilikon / Műanyag Összecsukott forma méretei: 21 x 11.5 x 5.5 cm Kinyitott forma méretei: 21 x 11.5 x 9.5 cm Súly: 270 g Súly a csomagolásban: 275 g Az öntött forma rugalmas, nem hevíthető szilikonból készült, ami lehetővé teszi az összes jégkocka könnyű eltávolítását a fagyasztás után. A formában összesen 18 gyémánt alakú rés található, így egyszerre nagy mennyiségű jégkockát készíthetünk. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy stílusos és kreatív módon díszítse meg italait és bulijait. Vásárolja meg most a gyémánt formájú jégkocka készítőt, és emelje fel az italélményét egy új szintre!

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Party (szülinapi, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Praktikus szilikon jégkocka készító és adagoló gyémánt alakú jégkockákhoz - készíts menő jégkockákat bármely bulira (BB-21269)" című hirdetést látja. (fent)