Betöltés...

Csillag alakú NEON LED dekor lámpa és éjjeli lámpa meleg fehér fénnyel - elemmel és USB-ről is működik - 28 cm (BB-11351)

Ár: 2.990 Ft

Ez az egyedülálló, ragyogó csillag változatossá teszi karácsonyi dekorációját, és egyedi hangulatot kölcsönöz a belső térnek. Ez egy univerzális dísz, amely tökéletes lesz minden évszakban, nyártól télig, de fő szezonja az év végi, ünnepi időszak. Felakaszthatod falra, ablakra, erkélyre, illetve ágy vagy komód mellé teheted. Elemről és USB-kábelről is működik, ami sok lehetőséget kínál. A lámpa még olyan helyen is világít, ahol nincs hozzáférés elektromos áramhoz. A csillag lámpa minden otthonba megfelelő egyedi dekoráció, mely csodálatos karaktert varázsol a helyiségnek. A lámpa a legjobb minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően biztosan sok éven át fogja szolgálni Önt. A lámpa felakasztható a hátulján lévő furatnak köszönhetően, de akár álló helyzetben is használhatjuk, mivel egy beépített talppal rendelkezik. A LED-es lámpák sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, mivel nem bocsátanak ki hőt, ezért ez a termék energiatakarékos megoldás. A lámpa tökéletes lehet Mikulás vagy karácsonyi ajándéknak szeretteinek. Az univerzális dísz biztosan kellemes meglepetés lesz a megajándékozott számára. A termék jellemzői: meleg fehér szín; anyaga: műanyag; fényforrás: LED diódák; LED-ek száma: 100; méretek: 28 x 28 x 2,2 cm; tápkábel hossza: 90 cm (az elem aljzatig), 180 cm (az USB csatlakozó aljzatig); teljesítmény: 0,2 W; súly: 0,25 kg;

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Csillag alakú NEON LED dekor lámpa és éjjeli lámpa meleg fehér fénnyel - elemmel és USB-ről is működik - 28 cm (BB-11351)" című hirdetést látja. (fent)