Betöltés...

Farsangi és karácsonyi ünnepre Szűz Mária jelmez kislányoknak - köpennyel, övvel és fejfedővel - 150 cm magasságra (BB-4777)

Ár: 4.990 Ft

A szett egy komplett ruhát tartalmaz, amely 3 darabból áll: ruha, köpeny, öv és fejfedő. Az anyag, amelyből a jelmez készül, puha, kényelmes és mérete univerzális. Ez a jelmez ideális ünnepségekhez, farsangihoz, iskolai bemutatókhoz, karneválokhoz. 6-12 éves gyermekek számára ajánlott viselni. Ha még mindig keresed a megfelelő jelmezt, akkor ez a szett az igazi. Néhány megfelelő kiegészítővel szemet gyönyörködtető lehetsz a jelmez bálon. Érdekes megjelenésű és esztétikus kivitelben. Ezek a tapintható kiegészítők csodálatos átalakulást kölcsönöznek gyermekének! A jelmez puha anyagból készült, nem korlátozza a mozgást és kényelmet biztosít. Az álca különböző korú és súlyú gyerekekhez igazodik. Gyerekeknek (hosszú ruhaként) és felnőtteknek (rövid ruhaként) megfelelő méret. Tökéletes dekoráció tematikus bulikhoz, díszes bálokhoz, otthoni játékokhoz, betlehemes játékhoz vagy karneválhoz. A jelmez alkalmas otthoni használatra, valamint kereskedelmi használatra animátorok és fotósok munkájában. ajánlott méret 6-12 éves lányok számára ruha méretei 150 x 40 cm derék öv méretei: 140 cm fehér, kék színű Leírás: Méret: gyerekeknek (6-12 éves korig ajánlott) és felnőtteknek a készlet súlya: 240 g Méretek: ruha (hossz / szélesség): 150 x 40 cm öv (hossza): 140 cm A csomag tartalma: ruha köpeny öv fejfedő

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Farsangi és karácsonyi ünnepre Szűz Mária jelmez kislányoknak - köpennyel, övvel és fejfedővel - 150 cm magasságra (BB-4777)" című hirdetést látja. (fent)