Betöltés...

Átlátszó, gömb alakú, karácsonyfadísz - egyedileg festhető, díszíthető, DIY karácsonyi gömb törésálló műanyagból - 8 cm (BB-4797)

Ár: 3.890 Ft

Tedd különlegessé szeretteid, barátaid vagy kollegáid ünnepét egy egyedi írással, festéssel vagy más különleges díszítéssel ellátott karácsonyi gömbbel! A 8 cm átmérőjű akril gömbök az általad elkészített dekorációtól lesznek különlegesen gyönyörűek. 5 db fém kupakkal ellátott csecsebecse Átlátszó, törhetetlen műanyaggömbök - nem kell attól tartanod, hogy a gömbök eltörnek, mielőtt felakaszthatnád őket a karácsonyfára! A műanyag gömbök biztonságosabbak, különösen, ha gyerekek vannak otthon, vagy van egy kisállatunk, aki a dísz leejtésével és összetörésével galibát okozhat. Ezzel a termékkel nem kell attól tartanod hogy összetörk, majd kisgyermeked, vagy kutyusod megvágj magát vele. Teljesen biztonságos, emellet pedig végtelenül sokféleképpen variálható. Az átlátszó csecsebecsék tökéletesek a saját kezű díszek készítéséhez. A széles nyílás lehetővé teszi, hogy cukorkákat,  konfettit, flittereket, mohát, fenyőágat, csillámokat stb. helyezzünk a dísz belsejébe. A termék jellemzői: 5 db akril gömb nagy nyílás - belső dekorációk, csillámpor, cukorkák elhelyezésének lehetősége törhetetlen akril - tökéletes kisgyermekek vagy házi kedvencek mellett is szín: átlátszó méret átmérő: 8 cm magasság akasztóval együtt: 10 cm készlet súlya: 77 g Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=9Owh4xtVloc

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Átlátszó, gömb alakú, karácsonyfadísz - egyedileg festhető, díszíthető, DIY karácsonyi gömb törésálló műanyagból - 8 cm (BB-4797)" című hirdetést látja. (fent)