Betöltés...

Teleszkópos rénszarvas figura max 88 cm

Ár: 7.290 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

TELESZKÓPOS LÁBAK - A rövid lábakon álló figura 55 cm magas, kinyújtott lábakkal pedig akár 88 cm magas is lehet! Ráadásul a rénszarvas sapka is modellezhető, mert egy vékony drótot helyeztek bele.

BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG - a rénszarvas tökéletes kiegészítője lesz bármilyen karácsonyi dekorációnak. Tökéletesen fog mutatni a kandalló mellett, egy szépen feldíszített karácsonyfa alatt, egy ablakon vagy egy komódon. Helyezze ezt a figurát az előszobába vagy a nappaliba, hogy vidám megjelenésével üdvözölje vendégeit. Óvodákban, iskolai osztályokba és orvosi rendelőkbe is tökéletes választás - bárhol, ahol megjelenésével örömet okoz!

KARÁCSONYI DÍSZÍTÉS - a karácsonyi rénszarvasnak domború hasa, magas, hegyes flitteres sapkája és sálja van. Az ünnepi színeknek köszönhetően, amelyekben készült, biztos lehetsz benne, hogy illeszkedni fog a többi dekorációihoz és belső berendezéseihez. A teleszkópos lábaknak köszönhetően a magasságát az Ön igényei szerint változtathatja. Nagyszerű ajándékba is.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: poliészter
Szín: fehér, barna, piros, szürke
Méretek: 1: 25 x 55-88 cm
Súly: 470 g
Súly csomagban: 880 g
Érezd a karácsony varázsát egy aranyos rénszarvassal. A kedves kis figura meghitt és ünnepi hangulatot teremt, és bájosabbá teszi a lakást. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes lesz.



Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Teleszkópos rénszarvas figura max 88 cm" című hirdetést látja. (fent)