Betöltés...

Karácsonyfa füzér 2.7m LED lámpákkal

Ár: 6.990 Ft


LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉS-LED VILÁGíTÁS - lenyűgöző vizuális hatást biztosít a sűrű és gazdagon díszített karácsonyi füzér megvilágítással. Körbetekerheti vele a korlátot, vagy díszítheti vele a lépcsőit. A karácsonyi füzér széleskörű felhasználási lehetőségei miatt asztali, ablakpárkány, kandallópárkány vagy ajtódíszként is használható.
MAGAS MINŐSÉGŰ- a könnyű, műanyag és tartós füzérdísz a karácsony egyedi varázsát hozza el otthonunkba. A kiváló minőségű kivitelezés és az egyedi esztétikai értékek bármilyen elrendezéshez illeszkednek. A gyönyörű hosszú tűk és az egyedi mélyzöld szín miatt tökéletesen utánozza a valódi karácsonyfa színeit. A tökéletesen vágott karácsonyi füzér ágai bármilyen módon alakíthatók, ami megfelel az Ön igényeinek. A kiálló drótok hiánya biztosítja a biztonságos használatot fa felületeken.
EGYEDI ALKALMAZÁS - a gazdagon díszített és sűrű karácsonyi fényfüzér LED fényekkel bármely ház vagy lakás dísze lehet. A kandallón elhelyezett füzér fenséges hangulatot teremt és kiemeli az otthon karakterét. A kirakat díszítésére használt karácsonyi füzér biztosan felkelti az ajándékokat kereső potenciális vásárlók figyelmét.


MŰSZAKI ADATOK



    anyag: műanyag
    hossza: 270 cm; szélessége: 28 cm
    gallyhossz: 12-14 cm
    plaszticitás (hajlíthatóság): igen
    Kombinálhatóság: igen
    belső / külső használat: igen
    világítással együtt: igen
    világítás: elemmel működik (3 x AA, nem tartozék)
    a lámpák száma: 50
    világítás színe: meleg fehér
    súly: 1,6 kg
    csomag súlya: 2 kg




Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Karácsonyfa füzér 2.7m LED lámpákkal" című hirdetést látja. (fent)