Betöltés...

Ruhhy dekoratív párnahuzat törpés 40x40 cm

Ár: 999 Ft


KARÁCSONYI MINTA - a karácsonyi párnahuzat törpe motívummal szorosan kapcsolódik a karácsonyi szezonhoz. A párnahuzatunk egyedi hangulatot hoz létre a belső térben. Tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a klasszikusan berendezett szobákba.
UNIVERZÁLIS HASZNÁLAT - A karácsonyi párnahuzatok sokféleképpen felhasználhatók. Használhatja őket párnák díszítésére, amelyeket székekre, kanapékra, fotelekre vagy ágyakra.
PÁRNABETÉT VÉDELME - A karácsonyi párnahuzatok nemcsak díszítik a párnákat, hanem meg is védik azokat a szennyeződésektől és a sérülésektől . Könnyen eltávolíthatóak és moshatóak, ami megkönnyíti az otthoni higiénia fenntartását.
MULTI-SZEZONÁLIS - A karácsonyi párnahuzatok sok éven át használhatók, ami gazdaságos és tartós beruházást jelentenek a karácsonyi dekorációban.


MŰSZAKI ADATOK



Szín: piros, zöld fehér
rögzítés: cipzár
anyag: poliészter
méretek: 40 x 40 cm
súly: 72 g
súly csomagban: 97 g


A karácsonyi párnahuzat nemcsak esztétikai kiegészítő, hanem praktikus eleme is a lakberendezésnek az ünnepek alatt. Lehetővé teszik, hogy egyedi hangulatot teremtsen, és ünnepi hangulatot vigyen be bármelyik helyiségbe.


Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Ruhhy dekoratív párnahuzat törpés 40x40 cm " című hirdetést látja. (fent)