Betöltés...

Dávodon felújítandó ház. Építési vállalkozók figyelem!

Az épület 82 m2 alapterületű, terméskő lábazat, a falak téglából készültek. Az épület teljeskörű felújításra szorul. A dávodi gyógyfürdő 300 m-re van. A vízbevezetés előkészített, áram és csatorna a telekhatáron.A házat szabadon lehet alakítani,a felújítás után az ingatlan újnak minősül. A telek 2400 m2 , ebből 1500 m2 a kert ami megművelt. A kertben van ca. 120 darab akácfa. Elsősorban építési vállalkozóknak lehet jó befektetés.Ez egy úgynevezett "árvizes" ház, az 1956-os jeges árvíz után építették , a födém betongerendákkal készült.Az ár minimálisan alkuképes. A falusi CSOK igényelhető erre az ingatlanra.
Adatlap
Ár: 6.050.000 Ft
Település: Dávod
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Garai
Telek nagysága (m2) : 2400
Épület hasznos területe (m2) : 82
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2023.02.12
Eddig megtekintették 2624 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: katzor1
Dávodon felújítandó ház. Építési vállalkozók figyelem! Dávodon felújítandó ház. Építési vállalkozók figyelem! Dávodon felújítandó ház. Építési vállalkozók figyelem! Dávodon felújítandó ház. Építési vállalkozók figyelem!
Lehetőségek
Megosztók

Családi házak rovaton belül a(z) "Dávodon felújítandó ház. Építési vállalkozók figyelem!" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új építésű Családi házak!

Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.

TIPP: Családi házak vásárlása esetén javasolt a repedéseket megvizsgálni (Pl. alapozási hibára utalhatnak az alapokból felfutó 45fokos repedések).