Betöltés...

Balatonakarattyán hatalmas fenyőkkel övezett családi ház ela

Ár: 16.600.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Balatonakarattya csendes utcájában, nyaraló és állandó lakosok szomszédságában, közvetlenül a tulajdonostól eladó egy 60 nm-es családi ház külön bejáratú két lakrésszel, 478 nm-es ősfás telken.

A 43 nm-es lakás fedett teraszáról jutunk be az előtéren át a konyha-étkezőbe, ahol a fatüzelésű cserépkályha található. Innen nyílik a tágas fürdőszoba káddal, valamint a nappali, abból a hálószoba, ahol a cserépkályha másik oldala adja a meleget. A szobák burkolata parketta, a többi helyiségé járólap. A fa nyílászárók redőnnyel felszereltek.

A 17 nm-es lakrészhez lekerített udvar is tartozik. A laminált padlójú kis szoba mellett kapaszkodókkal felszerelt, zuhanykabinos fürdő található. A tágas előtérben akár konyha is kialakítható.

Ez a cseréppel fedett, összkomfortos téglaház ideális lehet idősebb szülővel való együttlakásra, de akár nyaralónak is tökéletes. A fenyők árnyékában, a legnagyobb kánikulában is kellemes hűvös a lakótér, klímára nincs szükség.

A gázkonvektorokkal lehetőség van egy-egy helyiséget más hőfokra fűteni, így alacsony a rezsiköltség. A vizet is gázbojler melegíti, de megmaradt a villanybojler órája is, bármikor átköthető.

Balatonakarattya, a fővároshoz legközelebb eső balatoni település, a legszebb partszakasszal, magas-parti panorámával. A háztól 15 perc séta a Balaton-part, a strand, a kilátó, a posta, 10 perc az orvosi rendelő, éttermek, 5 perc sétára találhatók a boltok, a vonatállomás.

Megtekintés előzetes telefonos egyeztetés alapján lehetséges.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Balatonkenese
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Fácános
Telek nagysága (m2) : 478
Épület hasznos területe (m2) : 60
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 319 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Balatonakarattyán hatalmas fenyőkkel övezett családi ház ela" című hirdetést látja. (fent)