Betöltés...

Zákányi lakóház bebútorozottan eladó

Ár: 5.800.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó egy kétszobás, előszobás, 82 négyzetméteres lakóház + 12 négyzetméteres nyári konyha egy 1.500 négyzetméteres telken. A lakóház alaprajza a képek egyikén látható. A ház és a melléképület téglából épült. A teljes ingatlan közművesített és tehermentes.

Az utcára néző két szoba déli tájolású. A szobák egyike parkettás (kiváló állapotban), a másik fenyő hajópadlós, ami – állagmegóvás céljából - teljes méretében padlószőnyeggel van letakarva. Tágas a konyha, a WC a fürdőszobában van. A lakás akadálymentesített, kerekesszékkel is használható. A fűtést két cserépkályha szolgáltatja (konyha + szobák). Főzés és sütés palackos PB-gázzal. Meleg vízzel a fürdőszobai bojler szolgál.

A ház alatt egy 22 négyzetméteres pince található, ami gyümölcsök, egyéb termények átteleltésére kiváló klímát biztosít. Emellett akár tüzelőanyag (fa, szén) bőségesen elfér. A ház végében zárható faház is van külön a tűzifa tárolására. Az előszoba előtti zárt – végig ablakos – terasz a virágok kedvelt otthona.

A ház a teljes benne lévő bútorzattal együtt eladó, így beköltözés után azonnal használható. A nagy szoba bútorzata: komplett szerénysor (4 szekrény, ami közül az egyik fogastartós), 3 ágy, 2 fotel és dohányzóasztal. A másik szobában 3 szekrény, 2 ágy és egy kis asztal található. Az előszoba étkezőként is használható társaság esetén az ott található szétnyitható asztallal. A konyhában mosogatópult és 2 konyhaszekrény van.

A lakás általános állapota jó, az egyik szoba felújítandó (festendő),

A ház előtt nagyméretű konyhakert van – jelenleg füvesített állapotban -, ami egykoron rengeteg terménnyel látta el az ottlakókat. A kertben ásott kút segíti a takarékos locsolást. A telek ház mögötti részén sok gyümölcsfa (dió, gesztenye, meggy, őszibarack, mogyoró, körte, szilva) terem.

Gépkocsi a zárt telken belül, a nyárikonyha előtt parkolhat.

A gyékényesi vasútállomás, a buszmegálló, boltok 3-5 perc sétával érhetők el. A kristálytiszta vizéről búvárkörökben méltán híres, de egyben kedvelt horgászparadicsomként és strandként is ismert gyékényesi kavicsbányató, a „Kotró” innen 2 km-re hullámzik.

A telek tetejéről pompás kilátás nyílik a gyékényesi Dráva-hídra és Horvátország felé.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Zákány
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Május 1.
Telek nagysága (m2) : 1500
Épület hasznos területe (m2) : 94
Szobák száma: 3
Komfort: Komfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1103 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Zákányi lakóház bebútorozottan eladó" című hirdetést látja. (fent)