Betöltés...

CSODÁLATOS TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN TANYABIRTOK ELADÓ!

Ár: 11.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
DÓC külterületén, az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékpark közelében, nyugalmas és szép természeti környezetben, aszfaltúttól 700 m-re, üdülésre, lakásra, vállalkozásra alkalmas, összkomfortos tanya, berendezve, műhely/garázzsal eladó!
Az ingatlan Dóc-tól 4 km-re, Balástyától és Ópusztaszertől 6 km-re van, ahol óvoda, iskola, élelmiszerbolt, orvosi rendelők, műszaki-mezőgazdasági boltok, stb találhatók.

A lakóépület teljesen hőszigetelt (vályogfalazat+vakolat+Dryvit hőszigetelés), FELÚJÍTOTT, benne 2 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba/Wc, kis pince (gépészeti) van. Központi fűtés, hideg-meleg vízellátás házi vízművel szolgálja a kényelmet. A tetőszerkezet újszerű, a teljes mennyezet is hőszigetelt. A stílusos faablakok szintén hőszigeteltek. A szobák laminált padlóval és szőnyegpadlóval burkoltak. A konyha és a fürdő járólapos,a fürdőszobában süllyesztett sarokkád van.
Az épület külső mérete: 7,5x10,5 m, belső hasznos alapterülete: 70 négyzetméter. Az ingatlan részét képezi még egy könnyűszerkezetes, 60 négyzetméteres műhely/garázs, egy 18 négyzetméteres tüzelő/szerszámtároló és egy szerkezetkész, 30 négyzetméteres, különálló lakóépület.
2 db Norton-kút (6m és 28 m) és egy ásott kút szivattyúi adják a vízellátást. Az áramellátás döntő részét egy 2100 Wattos, NAPELEM-rendszer biztosítja. A jórészt parkosított ingatlan mérete kb 10000 nm, melyen egy 800 nm-es kis horgásztó szolgálja a pihenést. A tanya árában foglaltatik még egy 6 éve telepített szilfa-erdő, 9400 nm területen.
Telefon: +36 70 230 0301, email: apifera@freemail.hu
EZ AZ INGATLAN A CSEND, A NYUGALOM ÉS A BÉKE SZIGETE !

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Dóc
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Bodorszék tanya
Telek nagysága (m2) : 10000
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 70
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Vályog
Extrák: Teljesen hőszigetelt, napelem, napkollektor
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 3124 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "CSODÁLATOS TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN TANYABIRTOK ELADÓ!" című hirdetést látja. (fent)