Betöltés...

Kertes ház üzlethelyiséggel

Ár: 8.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Költözés miatt eladó vidéken egy igazi ritkaságnak számító polgári stílusú ház. Amiért különleges, hogy több család számára is elegendő lakható területtel, sok helyiséggel rendelkezik, külön bejáratokkal, külön fürdőszobákkal, konyhákkal, és szintén elkülönített, de egyben is használható, viszont már így, külön-külön is nagy kerttel. Az ingatlan két külön helyrajzi számon van, külön villany- és vízórával, de egy tulajdonban van az egész. Ami növeli a különlegességét, hogy az épületben van egy korábban üzletként használt három helyiséges rész, ami egy közvetlenül az utcára néző, ráccsal ellátott bejárattal rendelkezik, valamint ennek a házrésznek külön az udvar felől is van bejárata, hogy a raktárt könnyebb legyen bepakolni.
Az épületnek van egy nagy alapterületű és magasságú padlása is, amely szintén olyan nagy térrel rendelkezik, hogy átalakítással több szobás lakótérré is át lehet alakítani. Jelenleg ilyen felhasználásra alkalmatlan. De átalakítás után itt is elférne még egy nagy család is. Továbbá pincéje is van. Az ingatlan területén van még több melléképület is, műhely, illetve garázsként használható könnyűszerkezetes bódé, ami alatt szintén van egy apró pince, ami enyhe túlzással autószerelő aknaként is használható.
Az ingatlan a település központjában van. 100-400m távolságra van a buszmegálló, a posta, öregek otthona, mindenféle boltok, önkormányzat, templom, piac, stb. Az üzlethelyiség bejárata az egyik legforgalmasabb útra nyílik, ennek ellenére a lakótérben nyugodtan lehet aludni. Csak hátsó, kertszomszéd van. A közelben lévő nagyobb városok: Szolnok, Jászberény, Jászapáti. A napi bejárás tömegközlekedéssel megoldható. A településen vasútállomás is van, de az kicsit messzebb.
Az ingatlan ideális olyanoknak, akik üzletet szeretnének nyitni. Alkalmas még telephelynek, vállalkozóknak, irodának, intézményi épületnek az elhelyezkedése és sok helyiség miatt. Emellett alkalmas olyannak is, aki csak be szeretne költözni az egyik lakórészbe, míg a többi részt bérbe adja, hiszen jelenleg mi is így használjuk. A másik lakóhelyet akár el is adhatja, mivel külön helyrajzi számon van. Az üzlethelyiséget üzletként is kiadhatja, de lakótérként is, mert jelenleg is lakóhelyiségként van használatban. A különálló lakásrészek átalakítással akár egybe is nyithatóak. Valamikor régen úgy volt. A falai nagyon vastagok és a vályognak köszönhetően nyáron hűs, télen viszont jól tartja a meleget. Az épület nem új, újítgatni kell rajta, amit mi már nem tudunk bevállalni. A szennyvízcsatorna már benn van az udvaron, de a lefolyók még nincsenek rákötve. A fűtés egyedi, a gázcsonk az épület előtt van. A vízvezeték már volt cserélve, az elektromos vezetékek cseréje folyamatban van, de még a régi van a falakban. A villanyóra 16 A-es, egyfázisú, de be van kötve az éjszakai áram is külön órán és áramkörön, ami sokkal olcsóbb a nappalinál. A melegvizet éjszakai áramról üzemeltetett nagy bojler szolgáltatja. Az ablakok régiek, a tető sík-pala, itt-ott arra is ráférne a

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Jászladány
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kossuth Lajos
Telek nagysága (m2) : 1333
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 160
Szobák száma: 4
Félszobák száma: Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komfort: Félkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Vályog
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 123 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kertes ház üzlethelyiséggel" című hirdetést látja. (fent)