Betöltés...

Toscanai jellegű birtok, Kecskeméttől 8 km-re

Ár: 109.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Toscanában érezheti magát, ha a birtok tulajdonosa lesz, a lakóház a fenyves erdő közepén fekszik, hátsó udvara és óriási, fedett terasza előtt több hektár akácerdő terül el. Az ingatlan Kecskemét központjától 8 perc , Budapesttől autópályán 50 perc alatt elérhető. A gyönyörű luxus családi ház, részben bútorozva, 5,7 hektáros területtel eladó. A terület fakerítéssel védett. Az erdőkben összesen 17 darab pad szolgálja a séta közbeni pihenés élményét.
Az ingatlanon gépkocsi tárolására számos lehetőség kínálkozik: van fedett kocsibeálló, két kocsi beállására alkalmas zárt garázs, és egy kb. 80 m2-es több külön önálló helységből álló faépítésű tároló, kamrák és garázs. Kialakításra került egy 18 m2-es boros pince. A ház környékén és az akácerdő egy részében fa oszlopokon összesen 40 lámpa van kihelyezve, melyet belülről távirányítóval lehet vezérelni, így a ház és az erdő egy része sötétben is kivilágítható. A ház kívül-belül összesen négyszeres riasztóval van felszerelve. A lakásban és a kamrában külön belső riasztó van. Az ingatlan főbejáratánál automata székelykapu, kaputelefonnal és kamerával felszerelve véd az illetéktelen behatolástól. Kívülről függönyriasztó védi a nyílászárókat, infra sorompó van a ház körül, az ablakokon, ajtókon pedig infra háló felel a teljes biztonságért. Az ablakok külön biztonsági fóliával és redőnnyel vannak ellátva. Kialakításra került egy 16 kamerás kamerarendszer. Tűz esetén 5 kiállásos tűzvédelmi csap gondoskodik a megfelelő vízellátásról. A ház minden oldalán automata öntözőrendszer van kialakítva.
A télen, nyáron megfelelő hőmérsékletről nem csupán az ingatlan kiváló szigetelése gondoskodik, hanem klíma is kiépítésre került. A téli időszakra vegyes tüzelésű kazán, elektromos fűtés, a helyiségekben radiátorok, a nappaliban padlófűtés és kandalló is beépítésre került. Mindezek koronájaként napkollektorok és napelem is felszerelésre került. Az ingatlan vízellátását 130 méter mélyen, az udvari vízellátást 40 méter mélyen lévő kút biztosítja. Kerti szaletli, jakuzzi, számos kerti pad, és az erdőben elhelyezett több függőágy biztosítja a megfelelő pihenést. Az erdőben több fából készült etetőt helyeztek ki az őzikéknek. A ház rendkívül jó elosztású, melyben 3 hálószoba és egy tágas, nagy nappali található amerikai stílusú konyhával, mely modern konyhai gépekkel felszerelt. Két fürdőszoba, két illemhelyiség és egy mosókonyha található, amely külön tusolóval van felszerelve. Az egész házban a legmodernebb műszaki berendezések biztosítják az ingatlan zavartalan ellátását, a víztisztító berendezéstől az energiatakarékos LED-es világítótesteken át egészen a napelemekig. A házban eredeti fa ajtók, nyílászárók vannak beépítve. A ház kettő nagy, gyönyörű famunkálatokkal egyedivé varázsolt hűvös terasszal rendelkezik, ahol 30 vendégnek is tudnak teríteni. A ház előtti terület gyönyörűen parkosított és a teljes terület viacolorral térkövezve van. A kaputól a főépület is viacolor úton érhető el.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kecskemét
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Sóhordó út
Telek nagysága (m2) : 57000
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Luxus
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Jakuzzi az udvaron.
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1394 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Toscanai jellegű birtok, Kecskeméttől 8 km-re" című hirdetést látja. (fent)