Betöltés...

Szombathelyen családi ház SÜRGŐSEN ÁRON ALUL eladó!

Ár: 27.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Sürgősen eladóvá vált Szombathely déli részén, csendes utcában ez az 1986-ban épült családi ház, amely 200 m2 alapterületű és 3 szintes. A házban 5 szoba, 3 fürdőszoba, 2 konyha, 2 nappali, 1 kamra egy kazánház és két személyautó befogadására képes garázs kapott helyet.
Az épületbe természetesen gyalogszerrel és autóval is bejuthatunk. Utóbbit az elektromos kertkapun illetve az elektromos garázskapun keresztül tehetjük meg. A legalsó szinten az említett garázson kívül egy kazánház kapott még helyet, melyben a cirkófűtésről gondoskodó gázkazán helyezkedik el. Utóbbit (is) a ház előtti térköves részről és a házból is elérhetjük. Az alsó (fogadó) szinten egy tusolóval, kézmosóval és wc-vel ellátott helyiséget, egy konyhát étkezővel és egy tágas nappalit találunk cserépkályhával.
Ebből a nappaliból lehet kijutni a teraszra és a kertbe, aminek a végében egy kis faház és egy tűzifatároló is helyet kapott.
A lépcsőforduló szintjén egy szoba és egy minden igényt kielégítő (tusoló, kád, wc, bidé, két mosdó, óriási tükör) fürdő áll rendelkezésre.
A második emeleten található két nagy szoba, beépített szekrények és egy mellékhelyiség. Itt a két szobából lehet kijutni az óriás erkélyre, mely az ingatlan ékessége. Innen csodálható meg a kert.
A következő lépcsőfordulóban ismét egy szoba és egy fürdő kapott helyet. Ebben fürdőkád, wc és egy bidé is megtalálható.
Felérve a legfelső (tetőtéri) szintre egy nappaliban találjuk magunkat, melyből egy konyha és még egy szoba is nyílik.
Az emeletek között falépcsőn közlekedhetünk.
A ház folyamatosan karbantartott, a kazán, a tető, tetőablakokkal együtt 3 évvel ezelőtt, az erkély fakorlátja pedig 2 éve lett cserélve.
Az ingatlant minőségi anyagok, élhető, tágas terek jellemzik. Normál belmagasságú és teljesen szigetelt. Az otthon melegéről a gáz-cirkó kazán, a cserépkályha és a padlófűtés gondoskodik.
Ilyen paraméterekkel rendelkező ingatlan kevés van a városban. A ház rendkívül jó elosztású és helytakarékos az eltolt szintjeinek köszönhetően. Fekvéséből kifolyólag napfényes és világos.
Ezt az ingatlant nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, legyen akár két család, akik szeretnének összeköltözni, sokgyermekes családoknak vagy akár olyanoknak is, akik szeretik, ha otthonukban nagy a mozgástér.
Természetesen a vételár részét képezi a fatárolóban elhelyezett több m3 tűzifa is!
Ez az általunk nagyon megszeretett ingatlan sajnos családi okokból kifolyólag került eladó sorba és igény szerint gyorsan költözhető.
Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem az alábbi elérhetőségeken keressen fel.
Email: ctegla80@gmail.com
Telefon: 06-70/940-96-62

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szombathely
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Külső rumi út
Telek nagysága (m2) : 350
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 5
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 4279 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Szombathelyen családi ház SÜRGŐSEN ÁRON ALUL eladó!" című hirdetést látja. (fent)