Betöltés...

Rusztikus, modern, romantikus....igazi élmény! - Sárvár

Ár: 145.000.000 Ft

Sárvár egyik legexkluzívabb környékén, a Hegyközségben eladóvá vált egy igazán KÜLÖNLEGES CSALÁDI BIRTOK!
A 2008-ban épült, háromszintes, öt szobás, dupla komfortos, tágas családi ház 2894 m²-es telken helyezkedik el, lélegzetelállító panorámával, napfényes teraszokkal, dupla garázzsal és egy hangulatos borospincével, ahol bármikor megpihenhetünk.

Miért különleges ez az otthon?

Ez a téglaépítésű ház átgondolt és praktikus elrendezéssel, három szinten nyújt kényelmet és eleganciát. Nettó 140 m² lakótér áll rendelkezésre, amelyhez több terasz, erkély, szerelőaknás dupla garázs és egy kiváló állapotú borospince is tartozik.

ALSÓ SZINT:
Dupla garázs szerelőaknával, egy teljesen felszerelt műhely és egy impozáns, 43 m²-es borospince – minden kényelem adott a praktikum és a kikapcsolódás szerelmeseinek.
LAKÓSZINTEK:
A középső szinten napfényes, amerikai konyhás nappali fogad minket, amelyhez 30 m²-es terasz és erkély is kapcsolódik, lenyűgöző kilátással. Emellett két hálószoba, egy fürdőszoba és külön WC található. Az emeleten további három szoba és egy tusolós fürdő várja az ottlakókat.

A nappali délnyugati tájolásának köszönhetően egész nap napfényes és világos, a páratlan panoráma pedig a szobákból és az erkélyről egyaránt élvezhető – egészen a távoli ausztriai Alpokig ellátni!

FŐBB MŰSZAKI JELLEMZŐK:
• Hőszigetelés: 30 cm vastag téglafalak és 6 cm-es kőzetgyapot szigetelés biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron, a födémen 15 cm-es hőszigetelés található!
• Fűtés: Olasz vízteres pellet-kandalló gondoskodik a melegről, amelyhez a pelletet egy praktikus lift szállítja fel a garázsból.
• Vízellátás: Vezetékes víz és fúrt kút, amely kiváló minőségű ivóvizet biztosít.
• Energia: 3 x 35 amper elektromos hálózat, kiegészítve egy 2,5 kW-os napelemmel, ami az áramfogyasztás jelentős részét fedezi.

A TELEK és környezete:
A közel 3000 m²-es parkosított udvar gondosan kialakított, öntözőrendszerrel és tujasorral keretezett, ahol két grillező és egy fedett autóbeálló is helyet kapott. A telek hátsó részén gondosan karbantartott szőlősorok és egy felvonó segíti a szőlő művelését, így egy igazi vidéki birtok érzését nyújtja!

Ha kevesebb telekre van szüksége, a terület megosztható, és még egy 120 m²-es ház építése is lehetséges, így az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában.

Miért válassza ezt az ingatlant?
Ez a birtok egyszerre rusztikus és modern, romantikus borospincéjével, lenyűgöző kilátásával és minden kényelmi elemével kiváló választás mindazok számára, akik nem érik be az átlagossal. Élvezze a naplementét az erkélyről, pihenjen a borospincében, és élje át az igazi vidéki élet nyugalmát ebben a mesés környezetben!

Sárvár kiváló elhelyezkedésű város, közel az osztrák határhoz, a Balatonhoz, és itt található az ország egyik leghíresebb wellness fürdője. A városban óvodák, iskolák, üzletek és tökéletes közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre.
Autóval a 84-es főútvonalon közelíthető meg, mely Észak felé Sopronba, Déli irányba a Balatonra visz, Szombathely pedig az M86-os gyorsforgalmi úton közelíthető meg.

Hívjon, és találja meg álmai otthonát ebben a különleges birtokban, ahol minden nap egy újabb varázslatos élmény!

!!! Kérem tekintse meg a képek között található ingatlan bemutató videónkat!

További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását!

Vételár: 145.000.000 forint

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Tulajdonságok
Település: Sárvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 2894
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.10.26
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Rusztikus, modern, romantikus....igazi élmény! - Sárvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Immo1 Sopron