Betöltés...

Eladó családi ház Budapest, XVI. kerület, Rákosszentmihály

Ár: 114.900.000 Ft

Rákosszentmihály legkedveltebb részén egy kétgenerációs,1993-ban épült családi ház eladó. A földszinten és az emeleten is teljes értékű külön lakás alakítható ki.

543 m²-es saroktelek a családi ház 2 oldalhatárra épült, 3 szintes, DK-DNy-i tájolású. Az összes lakóterület 131 m², így a telek kényelmesen otthona tud lenni egy nagy családnak is. A ház mellett és előtt nagy szabad zöldfelülettel rendelkezik. A telken található egy 5 m²-es kerti tároló is.

Az emelet/tetőtér 2001-ben került kialakításra. 3 éve teljes fűtésfelújítás történt: új kondenzációs kazán + 200 literes HMV tároló. Új fűtőtestek, új rézcsövek a falakban. Az éves gázfogyasztás kb.1800 m³. 3x16A fázisú árammal rendelkezik.
Közműbekötések az egyik pincehelyiségben kerültek kialakításra, így az értékes lakótérből nem vesz el helyet (víz, gáz, csatorna, kazán, HMV tároló).

Az ingatlanon belül 2 autó parkolása megoldott, ill. kint szintén 2-3 autó kényelmesen elfér, köszönhetően a széles utcának.

CSOK Plusznak megfelel. Az utcában 2 óvoda, játszótér, babauszoda, az utca végén bringapark és a Szilas-patak. Busz 150m-re éjszakai és nappali közlekedés az Örs vezér térre. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374959
Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Rákosszentmihály
Telek nagysága (m2) : 543
Épület hasznos területe (m2) : 136
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budapest, XVI. kerület, Rákosszentmihály" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat