Betöltés...

Eladó 75 nm-es Családi ház Kisrécse

Ár: 19.900.000 Ft

Kisrécsén, Nagykanizsa vonzáskörzetében családi ház - 19,9 MFt
Csak a SIKER-nél! Kizárólagos megbízás!Most egy olyan, belterületi ingatlant mutatunk, amely Nagykanizsától csupán 5 km-re található - 19,9 MFtEz, ugye, kifejezetten ritka, kedvező ár, manapság. Különös tekintettel arra, hogy a megyei jogú város, Nagykanizsa határától csak 5 km a megteendő út a házig. Ez olyan rövid táv, mintha Nagykanizsa valamelyik kertvárosi, alvó városi részébe autóznánk. Nem távolság.
Ehhez a házhoz, ebben az árban tartozik gazdasági melléképület is, fatárolóval, szerszámtárolóval, ólakkal.Az egész telek, amelyen a ház és a melléképület áll, 3595 m2. Szép, arányos telek, a belső, hátsó részén enyhe emelkedővel, aztán kis lejtővel. A telek utcafronton és oldalhatárokon kerítéssel ellátott. Gyalogos- és gépkocsibejáróval rendelkezik. A talaj kötött, gyalogosan is jól járható. Gyeppel borított.Az ingatlan földhivatali, ingatlan-nyilvántartási meghatározása: Kivett lakóház, udvar, gazdasági épület. Belterület.És most a lakóházról:Energetikai tanúsítványa 2024-es, érvényessége 2029-ig szól. Besorolása: I,EA ház alapozása és falazata tégla, a tetőhéjalása cserép, a födém fagerendázatú. A hasznos alapterület 75 m2.Az épület nincs alápincézve.A lakótérben 2, külön bejáratú lakószobát, konyhát, kamrát, fürdőt, akár gardróbként is használható közlekedőteret találunk.A mennyezet látható gerendákkal készült pórfödém, melyet néhány helyiségben belső burkolattal fedtek. A fűtés mindkét szobában kéménybe kötött, fatüzelésű kályhákkal történik. A használati melegvíz előállítását PB gázpalackról üzemelő gázbojler biztosítja. ​A ház vezetékes vízzel, villannyal és szennyvízcsatorna bekötéssel rendelkezik.Az utcafronti ablak műanyag, míg a többi nyílászáró hagyományos, fatokos, gerébtokos ablak, ajtó.A határoló- és válaszfalak utólagos, talajvíz elleni szigetelése szükségszerű és indokolt, mely feladat az új Tulajdonosra vár.A konyhában új a konyhabútor. Új a ház melletti, udvari járda, továbbá új a ház vakolati színezése, az épület két oldalán. A ház többi részéhez képest újabb építésű a hátsó lakószoba.Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Nem lakott, a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.Ár-érték arányban jó lehetőség, tekintettel a lakható alapterületre, a telekméretre és a város közelségére.Jó minőségű, aszfaltozott úton megközelíthető.​A szomszédviszonyok jók, a lakhatási körülmények nyugodtak.Ajánljuk fiatal házasoknak, gyermekes családoknak a nagy mozgástér miatt, valamint önellátó gazdálkodást tervezőknek.​Az Eladó 2 személy, 1/2 - 1/2 tulajdoni hányaddal. A Tulajdonosok testvérek, az ingatlan értékesítését egybehangzó akaratukkal teszik.
Irányára: 19,9 MFtAz ingatlan megismerését ezen az oldalunkon 15 fotóval segítjük. A Tulajdonosok látogatókat nem fogadnak, nem tárgyalnak, a kontakt felvétele kizárólagos megbízottjukkal, a SIKER Ingatlannal történik.A mi sikerünk: ha Neked sikerül !Kód: 3499​Megtekintés időpont előjegyzéssel. Várjuk hívását ITT: 06-30/35-35-35-7
Tulajdonságok
Település: Kisrécse
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 3595
Épület hasznos területe (m2) : 75
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 75 nm-es Családi ház Kisrécse" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: SIKER Ingatlan