Betöltés...

Felsőzsolcán 3 szobás családi ház eladó

Ár: 32.600.000 Ft

Kedves Érdeklődő!
Eladó egy szépen karbantartott, 3 szobás családi ház Felsőzsolcán, Miskolctól mindössze 10 percre. Az ingatlan 75 m2-es hasznos alapterületű, vegyes falazatú,a 1960-as években épült, azóta folyamatosan karban tartották, így kiváló állapotban várja új lakóit.
A nagy telek 1219 m-es, gondozott, gyümölcsfákkal és szőlőlugassal beültetett, amely a tágas előkerttel együtt idilli környezetet teremt. A házhoz tartozik egy 22 m²-es szerelő aknás garázs, egy 12 m²-es tároló és egyben kazánház, valamint egy 10 m²-es pince a konyha alatti részen, ahol kényelmesen tárolhatók a zöldségek, gyümölcsök. A nagy fedett terasz ideális hely a családi és baráti összejövetelekhez.
Az ingatlan felújítása során 2010-ben hőszigetelt (thermo) műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, az udvar térkövezve lett, és a tető héjazata is cserélve lett 20 évvel ezelőtt. A belső mennyezet szigetelve van, a szobák parkettásak, 2020-ban belső-külső festés is történt.A fürdőszobában zuhanykabin került beépítésre, a melegvizet átfolyós gáz bojler szolgáltatja.
Fűtése gázcirkóval és radiátorokkal biztosított, de a kandallókedvelők számára külön kémény is rendelkezésre áll a nappaliban. Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, és költözhető állapotban van.
A tömegközlekedés is kiváló buszmegálló mindössze 3 perc sétára található, így Miskolc központja könnyen elérhető.
Ez az ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik csendes, mégis könnyen megközelíthető otthont keresnek a megye székhely közelében!
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést új otthona felé!
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Az ingatlanra a ""CSOK+" hitel 1 gyermekre is igénybe vehető!
Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!
Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az "icahmemisk@gmail.com " címen és nézzük meg együtt ezt az ingatlant.
További kínálatunkat megtekintheti a honlapunkon. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!
Tulajdonságok
Település: Felsőzsolca
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: xy
Telek nagysága (m2) : 1219
Épület hasznos területe (m2) : 75
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Felsőzsolcán 3 szobás családi ház eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: ICAHOME-MILNA BT.