Betöltés...

Eladó 52 nm-es Felújított Családi ház Pilis

Ár: 15.900.000 Ft

Művelés alól kivont, tip-top zártkerti ingatlan
Pilis zártkerti részén a Kiskrekács dűlőben található azingatlan. Földhivatali nyilvántartás szerint a művelés alól ki van véve, az épület rendben fel van tüntetve, így az adásvétel belterületi ingatlanhoz hasonlóan zökkenőmentesen lebonyolítható.
A 867 nm-es telken egy 52 nm hasznos lakóterületű, tetőtér beépítéses tégla lakóépület kapott helyet.  A földszinten főzőfülke, nappali-étkező, és egy kis zuhanyzó kapott helyet, míg a tetőtérben két különálló hálószoba lett kialakítva. A 10,2 nm-es terasz nyáron kiváló kiülési lehetőség, de igény szerint akár a földszinti lakrész bővítésére is kiválóan alkalmas.
 Az udvaron egy 7 nm-es tároló, valamint állattartásra alkalmas ólak is vannak. Az épület alatt egy majdnem 21 nm-es tágas, porszáraz pince van.
Az ingatlanra a villany be van vezetve, a vízellátásról fúrt kút, a melegvízről villanybojler gondoskodik. A fűtés fatüzelésű kályhával megoldott. A szennyvíz emésztőbe megy.
Az udvar nagyon szépen rendezett, sőt több termő gyümölcsfa termését is élvezheti az ingatlan boldog új tulajdonosa. Van itt 3 alma, 1 nyári alma, 1 meggy, 1 cseresznye, 2 sárgabarack és őszibarackfa. Ezen kívül van füge és mogyoró.
Az ingatlant  tulajdonosának nagy szeretete övezi, amely érzés azonnal „átjön” mikor az ember belép a telekre, és megtapasztalja a féltő gonddal létrehozott kis kert, illetve a lakóház által nyújtott otthonos érzést.
Tulajdonságok
Település: Pilis
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 867
Épület hasznos területe (m2) : 52
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 52 nm-es Felújított Családi ház Pilis" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: E-Port XXI. Hitel- Biztosítás- Ingatlan