Betöltés...

Eladó 210 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Budapest II. kerület Budaliget

Ár: 329.000.000 Ft

BUDALIGET, II/A. KERÜLET, FRANCIAISKOLA KÖZELÉBEN ELADÓ CSALÁDI HÁZ, 782 NM-ES TELEKKEL, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOT, NAPPALI+5 HÁLÓ, DUPLA KOMFORT, JÓ KÖZLEKEDÉSSEL!Eladásra kínálunk a 2. kerület II/A részén, egy pár éve teljeskörűen felújított, nagyon szép állapotban lévő, rendkívül világos, 210 nm-es, 3 szintes családi házat.
A ház egy 782 nm-es gondozott, parkosított ősfás telken helyezkedik el, csendes családi házas környezetben távol a város zajától.

Remek elosztásának köszönhetően egy nagyobb család is megtalálhatja itt ÁLMAI OTTHONÁT.
Az első szinten található a bejárat, illetve 2 db garázs is, ahonnan szintén közvetlen bejárat van a házba, továbbá kialakításra került még egy fitness, szauna és egy + tároló/gardrób helyiség.
A 2. szinten került kialakításra a konyha étkezővel és kamrával, továbbá itt található a tágas világos nappali, ahonnan közvetlen kiléphetünk a csodás teraszunkra, ahol élvezhetjük a friss levegőt és a természet közelségét.
Ezen a szinten még találhatunk egy dolgozó szobát, egy fürdőt és egy külön toalettet.
Végül a 3. szinten helyezkedik el a 4 hálószoba, egy kádas fürdőszoba, külön toalett és egy mosókonyha. A teljeskörű felújítás során nemcsak a belső és külső esztétika felújítás volt fontos a tulajdonosok számára, hanem a műszaki és az energetikai szempontok is.
Ekkor került kialakításra a 15 cm-es falszigetelés, tetőszigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés. A fűtés kombi gázcirkóval megoldott.
Egyéb extrák: Kandalló, elektromos kapu, elektromos garázs ajtó Hörmann, biztonsági ajtó, 2 garázs, kerti kisház, térkő, szauna, fitness, 2 vízóra (locsoló külön), ipari áram, kerti faház 8 nm, térkő. Igény esetén a teljes berendezés marad, ez külön megegyezés tárgyát képezi. Tömegközlekedés 3 perc sétára található!
Kellemes miliő, fantasztikus friss levegő budai környezetben, várom megtisztelő hívását! M285865

Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Budaliget
Telek nagysága (m2) : 782
Épület hasznos területe (m2) : 210
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 210 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Budapest II. kerület Budaliget " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó