Betöltés...

Álmai Otthona Budakeszin: Panorámás Családi Ház Szaunával!

Ár: 255.000.000 Ft


Álmai Otthona Budakeszin: Panorámás Családi Ház Szaunával!

Engedje, hogy elvarázsolja ez a lenyűgöző, 5 szobás, 3 fürdőszobás családi ház Budakeszi festői környezetében! Egy igazi ékszerdoboz, amelyet nemcsak otthonnak, hanem kiváló befektetésnek is tekinthet.

Képzelje el, ahogy családjával vagy barátaival élvezhetik a ház minden szegletét: az elegáns nappalit, ahol szívesen töltenek együtt időt, és a kényelmes szaunát, ahol egy hosszú nap után ellazulhatnak. A 3 modern fürdőszoba garantálja a zavartalan készülődést minden reggel, míg a tágas szobák lehetőséget adnak arra, hogy mindenki megtalálja a saját kedvenc kuckóját – legyen szó gyerekszobáról, otthoni irodáról vagy vendégszobáról.

Ez az ingatlan a luxus és a praktikum tökéletes elegye. Kényelmes teraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a környező természetre, így minden reggel úgy érezheti, mintha egy nyaralóparadicsomban ébredne! Ráadásul a két autós beállási lehetőség, az automata öntözőrendszer és a teljes közműellátottság biztosítja, hogy az élet itt egyszerű és gondtalan legyen.

A családi házas övezet nyugodt hangulata és a közeli iskolák, szolgáltatások közelsége minden kényelmet megad, miközben Budapest pezsgése csupán egy karnyújtásnyira található. Alacsony fenntartási költségeinek köszönhetően ez az otthon nemcsak hangulatos, hanem praktikus is – ideális választás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy valóra váltsa álmait Budakeszin! Hívjon még ma, és nézze meg személyesen ezt az igazi gyöngyszemet!


Tulajdonságok
Település: Budakeszi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 806
Épület hasznos területe (m2) : 290
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 2
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Álmai Otthona Budakeszin: Panorámás Családi Ház Szaunával!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan