Betöltés...

Eladó családi ház Őrbottyán, panorámás részén

Ár: 49.900.000 Ft

Őrbottyán panorámás részén eladó 2007-ben épült, 30-as téglafalakkal rendelkező, 3 szintes családi ház, 811 nm-es telken.
Az ingatlan 23 nm alapterületű, betonfödémes, cserépfedésű. A tető síkja kőzetgyapot szigetelést kapott, valamint hőtükörfóliát. A középső szinten előtér, konyha, zuhanyzós fürdő, és étkezős-nappali kapott helyet. A szuterén egylégterű, normál belmagasságú, jelenleg tárolónak használják, gyönyörű tégla burkolattal bír.
A tetőtérben pedig 2 gyerekszoba került kialakításra, melyeknek külön bejárata van. A lépcsőfeljáró kényelmes, tökéletes állapotú.
A fűtést inverteres klíma, illetve infrafilmes padlófűtés biztosítja mindkét szinten. A meleg víz Bosch villanybojlerről megoldott. Az elektromos hálózat 1 x 32 Amperes, a villanyóra "okos", már nincs szükség diktálásra.
A telek kellően nagy több autó beállására, de a hátsó része alkalmas növénytermesztésre, állattartásra, medencének, kerti sütögetőnek, és betonalap is rendelkezésre áll egy műhely kialakítására.

A 315-ös számú távolsági busz megállója pár perc sétára található az ingatlantól (Budapest Újpest- Városkapu, és Püspökszilágy között közlekedik). A vasútállomás kb. 800 méterre van az ingatlantól.(Vác és Budapest Nyugati pályaudvar között közlekedik-gyorsított járattal is).
Kikapcsolódásra az őrbottyáni horgásztó, a veresegyházi tavak, a termál fürdő, az uszoda, a medvepark, és a vácrátóti arborétum nyújt lehetőséget egy hosszú nap után.
A fő út melletti sok kis bolton kívül a közeli Veresegyházán a központban Lidl is található, de a közelben van orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, posta, gyógyszertár. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374754
Tulajdonságok
Település: Őrbottyán
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: panorámás részén
Telek nagysága (m2) : 811
Épület hasznos területe (m2) : 63
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Őrbottyán, panorámás részén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat