Betöltés...

Több szobás családi ház eladó Felsőnyéken többgyermekes illetve többgenerációs családoknak

Ár: 87.900.000 Ft

Eladásra kínálok Felsőnyéken(Tolna megye), a Balatontól 30 km-re egy 275 m2-es családi házat egy 9279 m2-es telken. A 2000-ben épült, többgyermekes családnak tervezett épület egyszintes, amerikai stílusban, különleges gondossággal került kialakításra. A hőszigetelt ingatlan egy 4 szobából, 2 fürdőszobából, egy külön WC-s mosdóból álló főépületből és egy külön bejáratú apartmanból áll. A nappaliban egy központi fűtéses kandalló is helyet kapott. A hirdetési ár tartalmazza a házban található beépített bútorokat, berendezéseket (konyhabútor konyhagépekkel, beépített szekrények), illetve több bútor, berendezés az eladóval egyeztetve megvásárolható.
A ház utca felőli oldalán egy viszonylag nagy, automata kapus garázs található. A közel 60 m2-es hátsó fedett terasz önfeledt grillezések színtere lehet. A közel 3000 m2-es többfunkciós telek hátsó füvesített része igazi gyerekparadicsom: a homokozós játszótéren kívül egy 40 m-es csörlős kötélpálya halad végig, mely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek. Az első udvarrészen egy aranyhalas kerti tóban vízesés csörgedezik. Az udvarban található még egy jó klímájú pince, a hátsó udvaron termő gyümölcsfák és szőlősorok díszítik a kertet.

Ha szeretne romantikus, nyugodt környezetben önálló, saját házban lakni, kérem keressen telefonon!
Tulajdonságok
Település: Felsőnyék
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 2937
Épület hasznos területe (m2) : 270
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 5
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Több szobás családi ház eladó Felsőnyéken többgyermekes illetve többgenerációs családoknak" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: OTP Ingatlanpont Siófok