Betöltés...

Eladó 100 nm-es Közepes állapotú Családi ház Ásotthalom

Ár: 35.000.000 Ft

Leírás
Ásotthalom központi részén kínálom megvételre ezt az  1058 m2-es telken lévő összesen 130 m2 nagyságú jó állapotú vályog építésű családi házat.
Az ingatlan főbb jellemzői:- Telek: 1058 m2,- Lakóépület területe: 100 m2, melléképület: 30 m2 (konyha)- Építés éve: kb. 1970,- Állapot: jó állapotú - Helyiségek: 3 szoba, nappali, előtér, kamra, fürdőszoba és WC egyben. Külön épületben a konyha és kamra.- Építési mód: vályog- Fűtése: fatüzelésű cserép kályha, egyik szobában gázkonvektor,  melegvíz villanybojlerrel,- fa nyílászárók, redőnnyel,- parkolás az udvarban.
A főépület 100 m2 alapterületű, amely egy 1058 m2-es telekre épült az 1970-es években. A telken még mellék és gazdasági épületek is megtalálhatók.  Falazatuk vályog, ácsolt fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel. A szobák  valamint a nappali és előtér lamináltak, a fürdőszoba hidegburkolatú.Fűtése egyedi fatüzelés, illetve egyik szobában gázkonvektor.A főépület közelében található a melléképület, ahol egy minden igényt kielégítő konyha került kialakításra kis kamrával.A környék infrastruktúrája kiváló, buszmegálló és orvosi rendelők, élelmiszer boltok a háztól 5 percre találhatók.
A családi ház irányára: 35 m Ft
Igény esetén saját ügyvéd, hitelügyintéző és energetikus áll rendelkezésre.Amennyiben további információra van szüksége vagy személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant kérem hívjon elérhetőségeimen.
Tulajdonságok
Település: Ásotthalom
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1058
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 100 nm-es Közepes állapotú Családi ház Ásotthalom" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: OTTHON-FÉNYE Ingatlaniroda