Betöltés...

Eladó ikerház Budapest, XXII. kerület, PRÉMIUM kategóriás,ÖRÖKPANORÁMÁVAL!

Ár: 249.900.000 Ft

CSAK NÁLUNK! XXII. kerületben, Budafok-Felsővárosában, TOP helyen nagyon igényes kivitelezésű, PRÉMIUM újszerű ÖRÖKPANORÁMÁS ikerházat kínálok eladásra. Élvezze a gyönyörű kilátást a dupla teraszok valamelyikéről: földszinten (gyönyörű-minőségi fa tartószerkezettel üvegtetővel fedve) kb. 80 m², akár a jacuzziban ülve is ; az emeleten pedig 12 m².

Az ingatlan kivitelezése és átadása 2019-ben történt, az eladásra kínált ikerházi lakás földszint + teljes értékű emeletből áll, nettó hasznos alapterülete 148,06 m² , nappali + 4 hálószobával rendelkezik. Jogilag társasházi alapitó okirattal került megosztásra, külön helyrajzi számmal (albetéttel) rendelkezik.

Fontos kiemelni, hogy épületek között dupla SILKA hangszigetelő falazat került beépítésre, így semmiféle áthallás nem tapasztalható a lakások között.
Az átadás után a jelenlegi tulajdonosa további fejlesztési és beruházási munkálatokat végeztetett el, ezzel is emelve az ingatlan értékét és használhatóságát.

A hozzá tartozó saját kizárólagos használatú telekrész 561 m², a domboldalos lokációnak köszönhetően teraszos kialakítású.
A fotókon is látható alsó kertrész lépcsőn keresztül közelíthető meg, itt található egy játszórész, illetve a részben fedett kerti konyha grillezési lehetőséggel is, amely kb. 30 m².
Ez a helyszín ideális összejövetelek, gyerekzsúrok és egyéb programok zavartalan lebonyolítására, külön wc-vel és egy tároló helyiséggel is rendelkezik.

Az elrendezés, illetve a méretek az alaprajzokon láthatók, a tájolása D-K ; D-Ny.
Műszaki tartalom (részlet): hőszivattyús (Daikin) rendszer padlófűtéssel, hűtés-fűtés lehetőséggel, telepített 10 kWh NAPELEM (szaldós) rendszer, 15 cm. külső grafitos szigetelés, 3 rétegű műanyag nyílászárók, zsaluzia, fan coil plusz hűtési lehetőség, öntözőrendszer, vízlágyító berendezés, locsoló almérő, stb.

Fontos kiemelnem, hogy a konyhabútor, illetve a minden további beépített bútorok minőségi prémium kategóriás olasz gyártású egyedileg megtervezett és legyártott megrendelés alapján készültek, AEG gépesítéssel.

Parkolás: 1 db. felszíni kocsibeálló, 1 db. garázs.
Bővítési/átépítési lehetőség: a garázs igény esetén szobára is alakítható, illetve a felső (emeleti) terasz is beépíthető.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is.
További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését.
Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN.
21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374308
Tulajdonságok
Település: XXII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: PRÉMIUM kategóriás,ÖRÖKPANORÁMÁVAL!
Telek nagysága (m2) : 561
Épület hasznos területe (m2) : 150
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ikerház Budapest, XXII. kerület, PRÉMIUM kategóriás,ÖRÖKPANORÁMÁVAL!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat