Betöltés...

Budakeszin alacsony rezsiköltségű családi ház KÉT LAKRÉSSZEL eladó!

Ár: 229.000.000 Ft

Budakeszi Barackos városrészén, egy 720nm-es telekkel rendelkező, felújított, szigetelt, NAPELEMES, HŐSZIVATTYÚS, ALACSONY REZSIKÖLTSÉGŰ, 2 külön bejáratú lakrésszel épült, 310 nm-es, 3 szintes, 3 és 2 félszobás, triplakomfortos, erkélyes, nagy garázsos családi ház várja új tulajdonosát.


Budakeszi kedvelt kertvárosában, Barackosban találjuk ezt a két külön bejárattal rendelkező családi házat. Az alsó szinten lévő lakrészt az új tulajdonos üzlethelyiségként, lakásként, irodánként is hasznosíthatja. Sőt, a tetőtérben lévő lakótér, -amit jelenleg játszószobának használnak, és a lépcsőházból külön tudunk megközelíteni,- is újabb lakrész kialakítására alkalmas.
Az ingatlan 2001-ben épült, régóta a tulajdonosok birtokában van, ezért nagy figyelmet fordítottak külső-belső felújításra valamint folyamatos karbantartásra.
A használati meleg vízről, fűtésről és áramellátásról és hűtésről kondenzációs cirkó kazán / radiátoros hőleadással/ + napelem /8 kW/ + hőszivattyú rendszer+ padlófűtés valamint 3 klíma gondoskodik.
A ház egy rendezett, teljesen elszeparált kerttel rendelkezik, fedett kerti sütögetővel, a nagy zöldterülettel, amely sokféle szabadidős tevékenységet tesz lehetővé.
Az ingatlanhoz tartozik egy 50nm-es garázs / elektromos ajtókkal/ több személyautó részére, a kert felé egy külön épített fedett kocsibeálló, valamint a ház előtt lévő saját parkoló. A háznak a pince részében találjuk a kazánházat és a tárolót.

ALSÓ SZINT:

- 45nm-es külön bejáratú lakrész /nappali, háló, konyha, zuhanyzó, toalett/

- bejárat a másik lakrészhez
- előszoba
- mosókonyha
- közvetlen a lakótérből nyíló garázs / több autó számára/, innen nyílik még két jármű számára fedett kültéri beálló
- lépcsőház az emeletre
- kijárat a kertbe
- jakuzzi

KÖZÉPSŐ SZINT:

- 54nm-es nappali
- 1+2 félszoba
- 2 fürdőszoba
- szeparált konyha
- kamra
- erkély / 3 rétegű üvegfal/
- lépcsőház

Tetőtér:

- egyterű
- sport és játszószoba
- külön lakrésszé alakítható


Ajánlom több generáció összeköltözésére, cégeknek, vagy akik otthonukban szeretnék a vállalkozásukat kialakítani, de mégis elkülönítve. Esetleg éljen az egyik házrészben és adja ki a másikat, lehetőségek tárháza várja.
A ház elhelyezkedése tökéletes, pár utcányira található, bölcsőde, óvoda, egy új építésű iskola, bevásárlási lehetőségek, uszoda, sporttelep és a 222-es busz végállomása. A környezet nyugodt, a ház kedves szomszédokkal körbevett. Kiváló választás családos érdeklődőknek, akiknek fontos a tágas terekkel rendelkező, kényelmes és csendes, de mégis jó lokációjú, alacsony fenntartási költségű ingatlan.



Az ingatlan megközelítése jó, a település fő közlekedési útvonalának közelében található.
Közösségi közlekedéssel Budapest Széll Kálmán térről 25-30 perc alatt elérhető a 22-es buszcsaláddal és a 922-es éjszakai járattal, valamint Kelenföld végállomású gyorsjáratokkal.

Kirándulók, természetkedvelők is előnyben: 15-20 perc sétaútra található a Vadaspark, Szép-Juhászné gyermekvasút, valamint a Normafa és a Jánoshegy is bő egyórás sétányira található.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, várom, megtisztelő hívás
Tulajdonságok
Település: Budakeszi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 720
Épület hasznos területe (m2) : 310
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 2
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Budakeszin alacsony rezsiköltségű családi ház KÉT LAKRÉSSZEL eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Immo1 - Érd