Betöltés...

Eladó Budapest, XVI. kerület, csendes utcában

Ár: 69.900.000 Ft

Budapest 16.kerület Sashalom részén eladó nettó 70 nm lakóterülettel, 130 nm saját kerttel, 2022-ben felújított sorházi lakás.

A tulajdoni lapon társasházként bejegyzett épület az 1960-as évek végén épült, téglából, a főfalak 30 cm vastagok. Utólag a hátsó kert felé néző veranda lett beépítve ytongból, így növelve a szobaszámot. Az oldalsó falak, ahol szükséges volt, hangszigeteléssel lettek kiegészítve. A tető felújítása során a gerendákat kétoldalról megerősítették, cserélve lett a lécezés, és szigetelést is kapott.
Cserélve lettek a vezetékek, az elektromos hálózat 3 x 32 Amper. 4 darab klíma biztosítja az ingatlan hűtését-fűtését (Fisher típusú, a folyamatos karbantartásnak köszönhetően garanciális). Ariston okosbojlerről megoldott a meleg víz. Az ingatlan hőtartása nagyon jó, hiszen köztes lakásról van szó, illetve külső 10 cm-es szigetelést kapott, és új thermoüveges nyílászárókat (elektromos redőnnyel). A kedvező rezsi a napelemeknek is köszönhető, alig kellett eddig fizetni az év végi elszámolásnál.
Az új burkolatokból több doboz pótlásra szánt maradt, ez a vételár részét képezi. Közös költség nincs!
Jelenleg konyha nincs kialakítva, de ahogy az alaprajzon is látható, vagy főzőfülkének van meg a helye, vagy amerikai konyhás nappalit lehet csinálni a fürdő melletti helyiségből.
Bár az ingatlan elő- és hátsókerttel is rendelkezik, autóval a ház előtt lehet megállni. A hátsó kertben két hatalmas fa nyújt árnyékot, a zárt kerítésnek köszönhetően kellően intim.

A közelben Hév állomás, mely az Örs vezér tér és Gödöllő között közlekedik, Mátyásföld, Cinkota, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród érintésével, illetve a kék 44, 45, 92, 277 busz megállója. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374320
Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: csendes utcában
Telek nagysága (m2) : 130
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Budapest, XVI. kerület, csendes utcában" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat