Betöltés...

Megfizethető áron fiataloknak!   Újítsd fel álmaid otthonát!  

Ár: 12.900.000 Ft


FIATALOK FIGYELEM!

Álmaid otthona vár rád MEGFIZETHETŐ ÁRON Sajószentpéteren! Ez az ingatlan tökéletes választás, ha saját elképzeléseid szerint szeretnéd kialakítani otthonodat. Az 1970-ben épült, földszintes, ikres beépítésű ház FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTBAN található, ezáltal TELJES KREATIVITÁSOD kiélheted a felújítás során.

Az ingatlan egy CSENDES, CSALÁDIAS KÖRNYEZETBEN fekszik, utcai frontra néző kilátással és DÉLNYUGATI TÁJOLÁSNAK köszönhetően napfényes helységekkel. A telek mérete impozáns 1360 nm, ami bőven elegendő teret biztosít sportoláshoz, játéktér kialakításához vagy akár kertészkedéshez.

Az ingatlan 77 nm alapterületű, összesen 3 éa fél SZOBÁVAL, amelyeket kedved szerint alakíthatsz ki. A házat gáz cirkó rendszer fűti, így biztosítva a hűvösebb időkben is a megfelelő meleget. Az épület ugyan nem rendelkezik szigeteléssel, de a felújítás során ezt is könnyedén orvosolhatod.

További előny, hogy parkolási lehetőség is biztosított az udvaron. Bár az épület jelenleg nem rendelkezik sem beépített tetőtérrel, sem erkéllyel vagy terasszal, a hatalmas telek ezt bőven kompenzálja, így kényelmesen élvezheted a szabadtéri tevékenységeket.

Az ingatlan pincével rendelkező melléképülete is ideális tárolási lehetőséget biztosít.

 

Amennyiben hitelre volna szükséged a vásárláshoz, pénzügyi szakértőnk bankfüggetlen, egyedi ajánlatokkal segít a vásárlás során, és díjmentesen végigkísér az egész folyamaton!

 

Ha szeretnéd szakértő kezekben tudni ingatlanügyeidet, vagy pénzügyi tanácsadásra van szükséged, NE HABOZZ! Keress minket egyedi, személyre szabott ajánlatainkért és tapasztald meg a professzionális szolgáltatást! Tegyél egy lépést álmaid otthona felé most!


Tulajdonságok
Település: Sajószentpéter
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 081
Épület hasznos területe (m2) : 77
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Megfizethető áron fiataloknak!   Újítsd fel álmaid otthonát!  " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Newex Ingatlaniroda