Betöltés...

Eladó 130 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Gárdony Lakóövezet

Ár: 99.800.000 Ft

Kivételes lehetőség! Egy gondos tervezéssel épített családi házat kínálok eladásra Agárdon, mely 1987-ben készült. Ez az otthon békés környezetben helyezkedik el, mindössze 200 méterre a Parkerdőtől, tökéletes választás a természet kedvelőinek. A központ és a vasútállomás is mindössze néhány perc sétára található.

A földszinten két szoba található, az egyikben beépített gardrób is helyet kapott. A nappali, konyha, étkező, fürdőszoba és külön WC is itt található. Az épület hátsó részén egy tágas, napfényes, 30 négyzetméteres terasz nyújt kilátást a rendezett kertre. Az emeleten egy hálószoba és két félszoba található (az egyikhez gardrób is tartozik), valamint itt kapott helyet a fürdőszoba és a WC. Az emeleti hálószobából csodálatos kilátás nyílik a kertre egy erkélyen keresztül.

Az ingatlan alatt két pince is található, egyikük a házból (belülről) megközelíthető, a másik pedig praktikusan a kert felől. A modern gázkazán biztosítja a melegvíz ellátást, az ingatlan összközműves. A kertben található fúrt kút biztosítja a vízellátást az öntözéshez. Gyümölcsfák, fenyők és parkosított területek díszítik a telek többi részét. A házhoz tartozik egy térkövezett dupla fedett beálló és egy praktikus kerti tároló. Az ingatlan irányára tartalmazza a teljes berendezést (bútorokkal és gépekkel) is, amennyiben igény van rá.

Cégünk, az OTP Ingatlanpont, teljes körű ügyintézéssel áll a rendelkezésére! Kedvezményes hitel megoldásokat kínálunk az ingatlan finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében. Ha felkeltettük érdeklődését ezzel a gyönyörű családi házzal kapcsolatban, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Tulajdonságok
Település: Gárdony
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Lakóövezet
Telek nagysága (m2) : 702
Épület hasznos területe (m2) : 130
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 3
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.10.12
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 130 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Gárdony Lakóövezet " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó