Betöltés...

Eladó ház, Nagykanizsa

Ár: 27.990.000 Ft

Egy igazi gyöngyszem várja Önt Nagykanizsán a Csónalázó tó közelében! Ezen a 2155 négyzetméteres birtokon egy idilli 85 négyzetméteres, szigetelt lakható ház található pincével, garázzsal, és egy hagyományos kemencés nyárikonyhával. Ez a birtok a gondos karbantartásnak köszönhetően zöldellő paradicsommá vált, tele zöldségekkel, gyümölcsfákkal és virágokkal. Az itt található terület lehetőséget teremt önfenntartásra, hiszen a kertben minden megterem.

Az eredeti ház 1992-ben téglából épült, majd 2005-ben bővítették ki. Az alsó szinten egy tágas étkező, konyha, fürdőszoba, WC és egy kazánház található, ahol a vegyestüzelésű kazán gondoskodik a melegről. Radiátorok biztosítják a hőt, mivel gáz nincs a környéken. Vezetékes víz és villany van, amelyek mindkettő 3x16A áramot biztosítanak nappali és éjszakai használatra.

A felső szinten található a nappali, a hálószoba, valamint egy külön fürdőszoba és WC. Az épülethez 2005-ben hozzáépítettek egy tárolót és egy nagy alapterületű garázst, amelyet távirányítással nyithatunk. Az ingatlan legkülönlegesebb része a gyönyörű kertre néző nyitott konyha, ahol egy antik kemence és kényelmes rusztikus fa ülőgarnitúra található. A falat kézzel festett kerámiák díszítik, és ideális hely a családi összejövetelekhez és beszélgetésekhez.

Az ingatlanba kamerarendszer is ki van építve, és műszakilag tökéletes állapotban van. Az ablakok két rétegű hőálló üveggel vannak ellátva, szúnyoghálóval és redőnnyel. A burkolatok kifogástalanok, így az ingatlan azonnal költözhető.

A kertben található egy fedett kiülő és egy jól szellőző fatároló. A kert végében pedig egy melléképület is áll, amit akár külön lakrésszé alakíthat, ideális megoldás több generáció együttéléséhez vagy vendégek fogadásához.

Ha felkeltette érdeklődését ez a kivételes birtok, ne habozzon, keressen minket elérhetőségeinken, és szervezzünk egy személyes megtekintést! Ez az otthon mindent kínál, amire valaha is vágyott.
Tulajdonságok
Település: Nagykanizsa
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 2155
Épület hasznos területe (m2) : 85
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Nagykanizsa" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Zalaegerszeg