Betöltés...

Eladásra kínálok egy valódi különlegességet! Ez a ház a luxus mellett tényleg egy igazi egyediség a prémium kategóriás ingatlanok között! Ha érdekelnek a részletek, nézd meg a fotókat és a leírást!

Ár: 155.000.000 Ft


Nyíregyháza – Örökösföld városrészén kínálom ezt a páratlan, 127 nm-es, téglaépítésű, prémium családi házat, amely minden szempontból a legmagasabb igényeket szolgálja. Az ingatlanhoz 28 nm-es, egyedi kialakítású téli kert is tartozik, amely az egész évben zavartalan természetközeli élményt biztosít. 40 nm-es dupla garázs. 

 

Fő jellemzők:

Exkluzív külső és belső kialakítás: Tiffany üvegbetétes ajtó, gránit párkányok, reluxa mindenhol, elegáns belső terek, minden részletében minőségi alapanyagok felhasználásával.

 

Tágas, parkosított kert: Ritkaságnak számító növények, mint a perzsa varázsfa, díszkörtefa, magnólia és hortenzia, gondosan karbantartott zöldterületen.

 

Különleges téli kert: A nagy üvegfelületeknek köszönhetően természetes fény árasztja el, míg a kert látványa minden évszakban pihentető, nyugodt hangulatot áraszt.

 

Prémium barbecue konyha: Egyedi növényfallal és minőségi kialakítással, tökéletes a kültéri kikapcsolódáshoz és gasztronómiai élményekhez.

 

Modern technológia: Bunderus programozható, energiatakarékos gázkazán. Szén-monoxid érzékelő. Az ingatlan vízellátását professzionális víztisztító rendszer biztosítja, garantálva az egészséges, tisztított vizet. A teljes biztonság érdekében kiépített riasztórendszer, amely a kétállásos, elektromos kapuval felszerelt garázst is védi. 6,5 kW napelem. 

 

Bővítési lehetőség: Az ingatlan vasbeton tetőszerkezete további bővítést tesz lehetővé, így a jövőbeni fejlesztésekre is maximálisan nyitott.

 

Ez az otthon minden részletében a luxust és a prémium minőséget képviseli, mely nem csak egy ház, hanem életstílus. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ha egy valóban egyedi, exkluzív ingatlanra vágysz!


Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 864
Épület hasznos területe (m2) : 127
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.16
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladásra kínálok egy valódi különlegességet! Ez a ház a luxus mellett tényleg egy igazi egyediség a prémium kategóriás ingatlanok között! Ha érdekelnek a részletek, nézd meg a fotókat és a leírást!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Elements Group