Betöltés...

Vonyarvashegyen panorámás domoldali nyaraló eladó!

Ár: 91.900.000 Ft


Szívvel-lélekkel teli nyaraló Vonyarcon
Elől balatoni panoráma, hátul erdő. A 850 négyzetméteres, domboldalon elhelyezkedő területen két, kétszintes családi ház is található. Óriási előnye, hogy a míg a fő ingatlant a család használhatja, addig a hátsó ház akár apartmanként is kiadható, így bevételi forrásként is kiváló lehet. De a hátsó, különálló ingatlanban a család fiatalabb, idősebb tagjai is tudják élni szabad életüket.
A domboldali házakhoz cáki kővel kirakott autóbejáró vezet. Az első ház előtt gyönyörű, sással övezett terasz található, ahonnan a konyha-nappaliba lehet belépni. Épített cserépkályha is tudja adni a meleget. A szinten található egy fürdő-wc is. Az emeleten szintén van fürdő és itt két szoba található. A fő hálóból elölről, oldalról is látható a Balaton, de még az udvari panorámának is része a tó látványa.
A ház mögött szintén kővel kirakott terület található, ahova a korábbi tulajdonos halpucoló pultot és grilezőt is kialakított, szintén kőből.
Emögött található a hátsó, szintén kétszintes családi ház, amelynek földszintjén egy óriási, közös tér található beépített konyhával. A nagy asztalhoz akár 10-en, 12-en is le tudnak ülni. A  ház hátsó része különálló, hátulról közelíthető meg. Fent két szoba és fürdő áll a családtagok vagy a vendégek rendelkezésére. A házakban gáz cirkó fűtés van, radiátoros melegítéssel. Az első ház központi részén győnyörűen megépített kerámia kandalló is van, ami az egész házat átmelegíti a hűvösebb napokon. A klímával hűteni és fűteni is lehet az emeleti helyiségekben. A nyílászárókat műanyag hőszigetelt ablakokra cserélték. A ház tetőszerkezetét lecserélték és új Terrán tetőcserepet is kapott.

 A domboldalra épített ingatlanok mögött kőből kirakott bográcsozó található, ami után egy gyümölcsfákkal teli füves rész található. A kerítés szomszédságában erdő van.

A házak koncepciója átgondolt. Tagoltságuk miatt lehetőség nyílik a külön, privát életre, de a nagy közös tér miatt a családi alkalmak legfontosabb helyszíne is lehet a vonyarci nyaraló.
Előzetes időpont egyeztetés után tekinthető meg az ingatlan. Birtokba adás fizetés után azonnal.

Fizetés: A vásárlói igények megfelelően alakítjuk ki a fizetési ütemet.
Kiváló lehetőség, hogy befektesse pénzét egy Balatoni ingatlanba.
Várom kedves ügyfeleim megkeresését.
Simon Zsolt


Tulajdonságok
Település: Vonyarcvashegy
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 850
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Komfort: Duplakomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Vonyarvashegyen panorámás domoldali nyaraló eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: ML Ingatlan