Betöltés...

Hamarosan elkészülő PRÉMIUM minőségben megépített otthon a Vacsiközben! - Kecskemét

Ár: 144.990.000 Ft

ENERGIATAKARÉKOS, ÚJ építésű prémium minőségben épülő családi ház!

Eladó Kecskeméten a VACSIKÖZBEN gondosan megtervezett nappali+4 szobás (+gardróbszoba), utcafronti garázzsal, 520 m2-es telken fekvő, teljesen körbekerített családi ház!
A kivitelező a tervezésnél gondos odafigyeléssel hőszivattyús fűtésrendszer mellett 15 cm-es grafit homlokzati hőszigetelés és napelem kiépítés tervezett meg, így közel 0 rezsis otthon fog megvalósulni 2024. szeptemberére. Az épület külső megjelenése abszolút a mai ízlésvilágnak megfelelően modern külső burkolatokkal, antracit nyílászárókkal, antracit elektromos redőnyökkel, automata garázskapuval, antracit bádogozással, és cserépfedéssel épül meg.

Az elrendezésnél a 152 m2-en, földszinti hálószoba, földszinti tusolós fürdőszoba, cc 40 m2-es nappali-étkező-konyha, terasz kapcsolattal, kamra helyiség található, illetve a garázsból a lakótérbe is külön bejáraton jutunk be. Az emeleten további 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba és külön wc található!

AZ ÁR TARTALMAZZA az utcafronti modern, színezett kőkerítést, és az elválasztó kerítéseket is. A kiemelt műszaki tartalomnak megfelelően klímák kiépítését napelem, elektromos redőnyök, járdák és teraszok kialakítását is tartalmazza az ár!

Bővebb felvilágosításért, egyéb új építésű lehetőségekkel kapcsolatban keressen bizalommal!
Tulajdonságok
Település: Kecskemét
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 526
Épület hasznos területe (m2) : 152
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Hamarosan elkészülő PRÉMIUM minőségben megépített otthon a Vacsiközben! - Kecskemét" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Wiskó Kft.