Betöltés...

Családi ház és vállakozásra alkalmas műhely tulajdonosa lehet - Szabadbattyán

Ár: 91.990.000 Ft

Szabadbattyán csendes, nyugodt környezetében, 1023 m2-es összközműves telekre, 2006-ben épült, alápincézett, kétszintes, 2 nappalis+ 5 szobás, 2 fürdőszobás, 220 m2 hasznos lakóterű családi ház, garázzsal és a különálló 180 m2 bejáratott műhellyel, eladó. A ház beton sávalapra, 38-as falazóblokkból, NF falazóelem válaszfalakkal, 6 cm vastag hőszigeteléssel, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárókkal - melyek redőnnyel, szúnyoghálóval vannak ellátva- esztétikus beltéri ajtókkal, betoncserép fedéssel épült. A radiátoros fűtést vegyes tüzelésű kazán puffertartállyal, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A szobákban, gardróbban laminált parketta, a többi helyiségben kerámia járólapok kerültek beépítésre. Az pinceszinten került kialakításra a konditerem, a kazánház és a garázs. Az udvar térkövezett és szépen parkosított. A tetőtérben 5,5 kWh-os klíma került beépítésre. Az esztétikus konyhabútor a beépített gépekkel, a gardróbszobában a beépített szekrények a vételárrészét képezik. A különálló épületben, 2 db műhely, melyből egyikben szerelőakna, míg a másikban /alsó szigetelés is készült, így kiválóan alkalmas lehet autómosónak, festőműhelynek egyaránt/ iroda és szociális helyiségek kerültek kialakításra. Az irodában illetve az egyik műhelyben 3,5 KWH-os klímák kerültek beszerelésre.
A biztonságról gondoskodnak az épületekben elhelyezett biztonsági kamerák.
A ház elhelyezkedéséből adódóan, könnyen és gyorsan Székesfehérvárra illetve az M7-es autópályára lehet jutni. Környék: Csendes, családi házas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. Ingyenes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítás készítésével és pénzügyi tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére, a következő telefonszámon: .
Szabadbattyánban 1030 m2 telken, 3szobás családi lakóház, beépített szélfogóval, nagy terasszal, nyári konyhával, garázzsal eladó. Az ingatlan 1977-ben épült: beton sávalapra sóskúti kő falazattal, fa nyílászárókkal, betongerendás födémmel, palafedéssel. Az ingatlan 8 évvel ezelőtt 5 cm vastag hőszigetelést kapott. A házhoz tartozik egy 30 m2-es, külön bejárattal rendelkező helyiség, melyet főzésre és tárolásra használtak. Ezzel a résszel tovább lehet bővíteni a lakást. Az épület folytatásaként került kialakításra a 8 m2 kazánház, illetve a 15m2-es garázs. Az ingatlan vegyes tüzelésű illetve gázkazánnal, öntöttvas radiátorokkal, illetve 2 db cserépkályhával megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A nyílászárók kétszárnyú faablakok, melyek redőnnyel felszereltek. A szobák aljzata betonos a többi helyiséget: retró lapokkal burkolták. A telek nagyságából adódóan kiváló lehetőség nyílik az új tulajdonosok számára kertészkedésre, vagy vállalkozás céljára. Környék: Nyugodt családi házas övezet, az infrastruktúra kiváló, boltok, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, posta 15 perc sétára, míg buszmegálló 5 percnyire van az ingatlantól. Az autópálya közelsége miatt könnyen elérhető Budapest, Siófok, a Balaton és a környező városok és települések.
Ingyenes hitelügyintézéssel, és pénzügyi tanácsadással, kedvező ügyvédi szolgáltatással, energetikai tanúsítás készítésével, állunk ügyfeleink rendelkezésére, nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra. Bármilyen kérdése felmerül, hívjon bizalommal a
 
Tulajdonságok
Település: Szabadbattyán
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 1024
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Családi ház és vállakozásra alkalmas műhely tulajdonosa lehet - Szabadbattyán" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó