Betöltés...

Eladó 140 nm-es Családi ház Nagykáta

Ár: 55.000.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:Az 500 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, gyermekes családoknak ideális méretű. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, köztes beton födémmel, szigetelt manzard jellegű tetővel, cserép fedéssel.Külső nyílászárói a földszinten műanyag tokos ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva, a tetőtérben fa tokos ablakok, két rétegű üvegezéssel és redőnyökkel szerelve. Az épület fűtése gázkazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése cserépkályha. Meleg víz ellátása gázcirkóról megoldott. Elektromos áram ellátása: 3x16A. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése:A 140 m2 hasznos alapterületű családi ház 80 m2 földszinti és 60 m2 tetőtérben kialakított élettérből áll. A főbejárat egy előszobába nyílik, melyből tovább haladva a földszinti lakótér gerincét alkotó közlekedő folyosóra lépünk. A közlekedő végében egy nagy alapterületű, természetes fénnyel jól megvilágított nappali érhető el, míg a közlekedő két oldalán konyha és étkező található. A konyha mögött húzódik a földszinti lakótér fürdőszobája.A tetőtéri szobák elérhetőségét a nappali előterében elhelyezett lépcső biztosítja. Az attika fallal magasított tetőtérben három hálószoba került kialakításra, mely szobákból kettő az utcafront felé tekintő ablakokkal szerelt, a harmadik szoba pedig az udvarra biztosít kilátást. A tetőtéri szobák komfortját egy zuhanyzós fürdőszoba és wc teszi teljessé, ami a közös előtérből nyílik.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes maximum 50 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ és modern könyvtár nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.
Tulajdonságok
Település: Nagykáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 500
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 140 nm-es Családi ház Nagykáta" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda