Betöltés...

Eladó 105 nm-es Családi ház Tótvázsony

Ár: 79.000.000 Ft

HŐSZIGETELT, 3 szobás családi ház Tótvázsonyban eladó.
      Az 1986-ban épült házban VILÁGOS, KÉNYELMESEN NAGY TEREKET találunk. Az épület 2/3 része alatt pince van, melyben egy nagy GARÁZS, tároló helyiségek és a kazánház kapott helyet. A pince rész a föld szintjén van az enyhén lejtős udvarnak köszönhetően, így a lakótérbe pár lépcsőfok után egy fedett, méretes teraszon keresztül juthatunk be.
    Valóban tágas előtérbe érkezünk, ahonnan nyílnak a további helyiségek. Balra a NAGY KONYHA-ÉTKEZŐ van, melyet egy jókora KAMRA egészít ki. Jobbra a legnagyobb szoba, mely közvetlen kapcsolódik a FEDETT ERKÉLYHEZ. A bejárattal szemben egy közlekedőbe érünk. Balra az egyik hálószoba, mellette a tetőtéri feljáró, valamint a pince lejáró található. Mellette a külön WC, tovább haladva a külön fürdőszoba van. A közlekedő végén a másik hálószobába léphetünk be.
    A fűtést tetszés szerint GÁZKAZÁN ÉS VEGYESTÜZELÉSŰ KAZÁN biztosítja radiátoron keresztül. A melegvizet villanybojler állítja elő. Az első szintfödémje betongerenda béléstestekkel, tehát a TETŐTÉR igény esetén könnyedén BEÉPÍTHETŐ. A nyílászárók már bent vannak, a tetőtéri lakótér azonban még nincs kialakítva.
      A NYÍLÁSZÁRÓK HŐSZIGETELT MŰANYAGRA lettek cserélve, az ablakokon REDŐNY ÉS SZÚNYOGHÁLÓ is van. A ház külső hőszigetelését már elvégezték. A házhoz tartozó, GONDOZOTT KERT gyümölcsfákkal kínál ideális helyszínt a szabadidős tevékenységekhez, kertészkedéshez, vagy egyszerűen a szabadban való pihenéshez, biztosítva egy igazán harmonikus életkörnyezetet. A kert végében kis patakocska csörgedezik.
    A ház egy JÓL ÁTGONDOLT ALAPRAJZZAL rendelkezik: a tágas nappali és a modern konyha-étkező ideális tereket biztosít a közös időtöltéshez, míg a hálószobák a nyugalom szigetei.
               NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban! https://my.matterport.com/show/?m=NkVWxM4wqM5
        A vásárláshoz CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető.
                               KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez!
               HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket biztosító ingatlan!
       Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 
 
 
Tulajdonságok
Település: Tótvázsony
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1265
Épület hasznos területe (m2) : 105
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.09.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 105 nm-es Családi ház Tótvázsony" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Csordás Ingatlan