Betöltés...

Gönyűn három szobás, amerikai konyhás családi ház ela

Ár: 69.900.000 Ft

Gönyű csendes, hangulatos mellékutcájában található, tetőteres családi ház. Az ingatlan 2024-ben fel lett újítva. A tetőtérben két szoba és egy fürdőszoba WC-vel lett kialakítva. Az egyik szobához tetőtéri terasz, a másikhoz erkély csatlakozik. Az alsó szinten, egy amerikai konyhás nappali, nagy méretű szoba, éléskamra, mosdó WC-vel kapott helyet. A konyhából is nyílik egy helyiség, gardróbnak, dolgozószobának is hasznosítható. A szobák méretéből adódóan, igény szerint, tovább oszthatók. A fűtést és a meleg vizet, kombi gázkazán szolgáltatja, de szilárd tüzelés kialakítására is megvan a lehetőség. A homlokzat hőszigetelt. A ház mögött terasz, mellette egy két kocsi befogadására alkalmas garázs lett kiépítve. Méretéből adódóan, akár egy garzon lakásnak is átalakítható. Az épület alatt egy kb. 12-15nm-es pince is helyet kapott. A forró nyári napokat elviselhetővé teszi, a 24nm-es, 1,8m mély úszómedence. Az ingatlan, fizetés függvényében, akár ingatlan azonnal birtokba vehető.

Gönyű Győrtől 13km-re, közvetlenül a Duna partján, a Bakony-ér és a falut délről ölelő 3200 hektáros erdő szomszédságában egy olyan páratlanul jó megközelíthetőséggel rendelkező település, ami méltán híres vízi közlekedéséről. Aki egy lüktető nagyváros közelében, de mégis csendben és nyugalomban szeretne élni, itt megtalálja számítását.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Petőfi u.
Telek nagysága (m2) : 687
Telek beépíthetősége (%): 33
Épület hasznos területe (m2) : 143
Szobák száma: 3szobás
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.09.08
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Gönyűn három szobás, amerikai konyhás családi ház ela" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Express Ingatlan Stúdió Kft