Betöltés...

Kívül-belül felújított modern lakás a Szent István tér közelében

Ár: 24.900.000 Ft


Békéscsaba belvárosában, eladó egy 50 nm-es, teljes körűen felújított 1,5 szobás házrész, pici kerttel, saját tárolóval. 

Irányár: 24,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, kiváló helyen, a Kossuth tér és a Szent István tér közelében található a nagy múltú polgári ház, melynek eladóvá vált, egy kívül-belül felújított lakása. Az ingatlan Békés megye közigazgatási, és kulturális központjában fekszik, a városházától és a gépjárműforgalom elől elzárt, reprezentatív, ikonikus Szent István tértől 300 méterre. A Kossuth tértől 250, a Csabagyöngyétől és a gyönyörű, parkosított, élővíz-csatorna parti sétányától 500 méterre, és a színháztól is csupán 850 méterre helyezkedik el. Az iskola óvoda, orvosi rendelő is gyalogos távolságra vannak, a buszmegálló csupán 110 méter. 

 

Az eladó lakás, az ötlakásos, szárazkapus polgári házban a legelső, az utcafronton foglal helyet. A külső homlokzatát is felújították, 10 cm-es hőszigeteléssel és nemes vakolattal látták el, az épület elején és hátulján. Az oldala a szárazkapu alá esik, itt folyamatban van a felújítás, a díszes kapuval együtt, ami rövidesen szintén meg fog újulni.  

 

A lakás mellett közvetlenül foglal helyet egy pici saját kert, ahová ki lehet ülni, illetve teregetni. Tartozik hozzá még egy kocsibeálló is, valamint két 8 nm körüli, külső tároló, ahol sok mindent el lehet helyezni. 

 

A lakásban 2023-ban történt egy alapos felújítás. A víz-, villany-, szennyvízvezetékeket is beleértve. A fűtésrendszer radiátoros, rejtett csövezéssel, kombi gázkazánnal. A melegvíz ellátást is ez biztosítja, a konyhában egy csapra szerelhető, átfolyós vízmelegítőt tettek kiegészítésképpen. 

 

A nyílászárók kívül-belül újak. A külső nyílászárók hőszigetelt műanyagok, szúnyoghálóval felszereltek, részben redőnyözöttek. A dekorfóliás beltéri ajtók modern stílusúak, szépen harmonizálnak a szintén új famintás járólappal, illetve laminált és vinyl padlóval. 

 

A fürdőszoba tágas, és világos, jól szellőző. Az új akrilkád mellett jut hely a mosdókagylónak, a WC-nek és a mosógépnek is. 

 

Az utcafronti nagyszobát, kettéosztották egy háló és egy nappali részre - egy fél fallal -, így továbbra is egy légtérben maradtak. Egyedülállóknak, pároknak ideális ezzel az elrendezéssel. A konyhát és az ebédlőt is egybe nyitották, jobb így a térérzet és a fényviszonyok is jobbá váltak. 

 

Aki a belváros közelségére vágyik, és nem szeretne bajlódni semmilyen felújítással, az lehet megtalálta a megfelelőt! Minden friss, és új benne, és mindentől csak pár lépésre van. Tekintse meg!

 

 

 

 

 


Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 70
Épület hasznos területe (m2) : 50
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kívül-belül felújított modern lakás a Szent István tér közelében" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold-ing