Betöltés...

Eladó 150 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Zsámbék Központi

Ár: 93.000.000 Ft

Zsámbékon egy csendes zsák utcában eladó, egy örök panorámás telken egy háromszobás családi ház. Az ingatlan bruttó 150 négyzetméter amiből a hasznos alapterület 131 négyzetméter mindez egy 1222 négyzetméteres telken fekszik. A ház 1960-as években épült, de 2019-ben teljeskörűen fel lett újítva. A felújítás során kialakításra került benne három kényelmes nagy szoba egy konyha egy fürdőszoba két kamra és mindezeket összekötő közlekedő. A ház kívülről 15 cm kőzetgyapottal van szigetelve, nyílászdárói hőkamrásak és a födém is öt centiméter szigetelést kapott. Az ingatlan meleg vízéről és fűtéséről villany kazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal,amely helyiségenként wi-fi-s okos vezérléssel működtetthető. Az ingatlan területén egy 35 méteres kút is lett fúrva, ahonnan a medence töltése és a kert locsolás, kiépített locsoló berendezéssel megoldott. A beton födémnek köszönhetően a tetőtér beépíthető. A házon cserépfedés van. Az ingatlanhoz tartozik még egy körülbelül 10 négyzetméteres pince is ami fölött ki lett alakítva egy 40 négyzetméteres tároló helyiség és kocsi beálló, valamint a konyhakertben egy kb. 10m2-es fólia sátor is.
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Tulajdonságok
Település: Zsámbék
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Központi
Telek nagysága (m2) : 1222
Épület hasznos területe (m2) : 150
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 150 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Zsámbék Központi " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó